Meteo: Mai rezistam in ger doua zile. De marti se incalzeste vremea

Duminica, 12 Februarie 2017, ora 10:46
5536 citiri
Meteo: Mai rezistam in ger doua zile. De marti se incalzeste vremea
Foto: Pixabay

Sfarsitul de weekend va fi friguros, iar nici luni nu scapam de vremea mohorata, insa de marti temperaturile incep sa creasca.

Duminica, maximele termice se vor situa intre minus 6 si plus 6 grade.

Siuatia pe regiuni

In Dobrogea si Baragan, cerul ramane acoperit de nori, duminica. In plus, e posibil sa cada razlet cativa fulgi. Temperaturile se mentin la valori scazute, maxima fiind de minus 2 grade, iar vantul va spori senzatia de frig.

In Moldova se anunta o zi rece, cu cer noros si conditii de ceata si chiciura. Mercurul din termometre se opreste pe la minus 2...minus 3 grade, iar noaptea va fi ger de crapa pietrele.

In vestul tarii dimineata persista ceata, iar pana la ora 11:00 meteorologii au dat o avertizare de cod galben, in zonele joase din judetele Bihor si Arad. Ulterior, la amiaza, cerul va fi doar partial acoperit de nori, iar temperaturile vor urca pana la 3...4 grade.

In centrul Romaniei, vremea va fi frumoasa, cu soare si cativa nori. Daca la Miercurea Ciuc se inregistrau minus 26 de grade dis-de-dimineata, cea mai scazuta temperatura din tara, in restul regiunii temperaturile ajung la valori mai placute, de 3...4 grade.

In sudul tarii va fi foarte frig, iar noaptea temperaturile vor cobori pana la minus 14 grade. Cerul va fi plin de nori si izolat ar putea sa cada cativa fulgi de zapada.

Si in Bucuresti va fi foarte frig: maxima ajunge la -3 grade, vor cadea cativa fulgi, iar dupa lasarea noptii se va instala gerul.

Prognoza pentru urmatoarele 3 zile

Luni, vremea rece va persista in sudul si in estul tarii, unde e posibil sa apara ceata, cu depuneri de chiciura si ceva fulguieli. In vest si in centru se anunta o zi insorita, cu temperaturi in limitele obisnuite.

In sfarsit, de marti vremea se incalzeste. Doar in est si in sud-est va mai ninge, iar in rest temperaturile maxime vor fi cu plus.

Miercuri, temperaturile mai cresc putin si tot prin est si sud-est mai pot veni ceva precipitatii slabe si vor fi conditii de polei. La amiaza, termometrele vor indica intre zero si 10 grade Celsius.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#meteo duminica, #meteo 12 februarie, #prognoza meteo duminica, #prognoza meteo , #meteo