Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Mijloc de primavara cu vreme calda, ploi si fulgere

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 09:15
3005 citiri
Meteo: Mijloc de primavara cu vreme calda, ploi si fulgere

Sfarsitul saptamanii aduce temperaturi mai mari decat cele normale pentru mijlocul lunii aprilie, insa in unele regiuni vantul intens si ploile vor crea probleme.

Ziua de vineri debuteaza cu ceata, dar pana la amiaza soarele pune stapanire pe cer, astfel incat maximele vor ajunge pana la 23 de grade Celsius.

Spre seara, in vestul si nord-vestul tarii, se va innora, vor fi ploi, insotite si de descarcari electrice.

In Bucuresti se anunta o zi autentica de primavara. Soarele straluceste cat e ziua de lunga, urcand mercurul in termometre pana la 21, chiar 22 de grade Celsius.

In Banat, Crisana si Maramures, norii strang randurile si, dupa o zi calda, seara vine cu ploi accesorizate cu descarcari electrice.

In Transilvania este frumos toata ziua. Maxime de 20-21 de grade cu exceptia depresiunilor, unde mercurul nu urca mai mult de 18 grade Celsius.

Cald se anunta si in sud. Soarele este generos, vantul nu trece de moderat, iar termometrele vor arata valori de peste 20 de grade.

In Moldova se anunta vreme normala pentru mijloc de primavara, cu maxime in general intre 18 si 20 de grade, cu cer variabil si cu vant moderat chiar cu unele intensificari.

Ziua de sambata vine cu vreme calda, dar in general instabila. Sunt asteptate ploi de scurta durata, insotite trecator de descarcari electrice, iar in zonele de deal si munte izolat insemnate cantitativ. Maximele sunt cuprinse intre 15 grade in Delta si in nord-vestul tarii pana la 25 de grade in Lunca Dunarii.

Bucurestenii se vor bucura sambata de o vreme calda si insorita, cu 23 de grade in termometre la amiaza. Seara, norii aduna randurile si sunt posibili cativa stropi de ploaie.

Duminica, termometrele mai pierd cateva grade, astfel ca maximele se incadreaza intre 13 si 21 de grade Celsius. In Capitala, soarele predomina in prima parte a zilei, la amiaza termometrele indica aproximativ 19 grade, apoi insa norii se aduna treptat, iar catre seara apar si aversele, posibil insotite de tunete si fulgere.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#meteo vremea vineri, #weekend prognoza meteo, #vremea meteo 12 aprilie, #meteo vremea vineri Bucuresti , #meteo