Meteo: Ne racorim!

Duminica, 14 Iulie 2013, ora 10:51
2273 citiri
Meteo: Ne racorim!

Chiar daca, per ansamblu, saptamana care urmeaza presupune un proces de incalzire, primele zile sunt caracterizate de ploi pe alocuri, iar temperaturile nu sunt proprii caniculei.

Astfel, temperaturile de duminica sunt comparabile cu cele de luni, respectiv 30 de grade in Bucuresti si Drobeta Turnu Severnin, 29 de grade la Craiova, 27 la Timisoara, 26 de grade la Galati si Constanta, 25 la Iasi, 24 la Oradea, 23 la Sibiu si Cluj, 22 la Brasov si 21 la Suceava si Baia Mare, unde luni sunt prognozate ploi.

Marti se raceste cu cateva grade in Capitala, inregistrandu-se 25 de grade Celsius, fiind asteptate si ploi, la fel ca si la Constanta, Brasov sau Suceava, posibil si Craiova.

Tiparul se pastreaza si miercuri, cand in Capitala nu se vor depasi 25 de grade Celsius. La Constanta se vor inregistra 26 de grade Celsius, la Galati 27, la fel ca si la Drobeta Turnu Severin, pe cand la Sibiu si Brasov nu se vor depasi 22 de grade Celsius.

In zilele care urmeaza, pana la finele saptamanii, nu vor mai exista sanse de ploaie, temperaturile urmand sa creasca din nou cu 2 - 3 grade.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#temperaturi luni 15 iulie, #racire ploi iulie 2013, #prognoza meteo , #meteo