Meteo: Nu lasati umbrela acasa! Primavara e in continuare capricioasa

Joi, 06 Aprilie 2017, ora 08:44
3425 citiri
Meteo: Nu lasati umbrela acasa! Primavara e in continuare capricioasa
Foto: Arhiva Pixabay

Ziua de joi nu se va deosebi prea mult de cea de miercuri. Meteorologii anunta ploi, acompaniate, pe alocuri, de descarcari electrice. Si temperaturile scad cu cateva grade in majoritatea regiunilor, exceptie facand estul si nord-estul tarii.

Cel mai frig va fi joi in nordul si nord-vestul tarii, unde maximele se vor opri la 12, respectiv 14 grade Celsius. La polul opus se afla sudul, cu maxime de 18 grade Celsius, si nord-estul, unde temperaturile maxime urca pana la 19 grade Celsius.

Sunt anuntate ploi in toate regiunile tarii, iar in sud, centru, est si nord-est sunt asteptate si descarcari electrice.

La Bucuresti cerul va fi temporar noros, va ploua in averse si pot exista descarcari electrice. Totusi, va fi cald, meteorologii anuntand 18 grade Celsius.

Iata temperaturile maxime de joi in cateva orase ale tarii:

Bucuresti: 18 grade Celsius

Arad: 14 grade Celsius

Botosani: 16 grade Celsius

Cluj-Napoca: 12 grade Celsius

Craiova: 16 grade Celsius

Constanta: 16 grade Celsius

Iasi: 19 grade Celsius

Ramnicu Valcea: 17 grade Celsius

Sibiu: 14 grade Celsius

Sulina: 12 grade Celsius

Vineri, va continua sa ploua in mai toata tara, insa incepe sa iasa soarele in vestul si sudul tarii. Se face insa mai frig in toata tara, in unele regiuni temperaturile scazand si cu 7 - 8 grade Celsius (asa cum e Moldova).

Cele mai mici temperaturi se vor inregistra in nordul tarii, unde maximele anuntate nu vor depasi 10 grade Celsius. In nord-est, nord-vest si centru sunt anuntate maxime de 12 grade Celsius, iar in sud 15 - 16 grade, aici fiind si cel mai cald.

In Capitala, cerul va fi noros si pot cadea ploi slabe. Maxima zilei va fi de 13 grade Celsius, cu cinci grade mai mica decat in ziua precedenta.

Iata temperaturile maxime de vineri in cateva orase ale tarii:

Bucuresti: 13 grade Celsius

Arad: 12 grade Celsius

Botosani: 10 grade Celsius

Cluj-Napoca: 10 grade Celsius

Craiova: 13 grade Celsius

Constanta: 12 grade Celsius

Iasi: 11 grade Celsius

Ramnicu Valcea: 14 grade Celsius

Sibiu: 10 grade Celsius

Sulina: 9 grade Celsius

Sambata, iese soarele si ploile se retrag din sudul si nord-vestul tarii. Maxima zilei va fi de 17 grade Celsius si urmeaza sa se inregistreze in sud.

Vezi cum va fi vremea de Florii si de Paste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#meteo joi 6 aprilie, #vremea vineri 7 aprilie, #meteo inceput aprilie, #ploi aprilie, #vreme Florii Paste , #meteo