Meteo: Ploi abundente, vreme rece si vant

Marti, 03 Mai 2016, ora 09:01
3854 citiri
Meteo: Ploi abundente, vreme rece si vant
Foto: Arhiva Ziare.com

Prima zi de munca dupa vacanta de Paste incepe cu ploaie si vreme racoroasa in multe orase din tara, dar vor fi zone in care soarele va rasari timid.

In Capitala vremea nu este deloc placuta. Va ploua aproape toata ziua si vor inregistra 13 grade la amiaza si 8 noaptea.

Si la munte vor fi averse. Meteorologii anunta 11 grade la Brasov, 8 la Sinaia si Predeal, 7 la Busteni si 6 la Azuga.

Racoare si ploi de mai. Prognoza meteo pe 2 saptamani

Vestile sunt mai bune pentru unele zone din vestul tarii, unde soarele va zambi timid dintre nori. Vor fi 19 grade la Satu Mare, 19 la Baia Mare si Oradea, 15 la Cluj Napoca, 16 la Timisoara si Arad si 13 la Alba Iulia.

Va fi innorat si in estul tarii, dar meteorologii nu anunta ploaie. Se vor inregistra 21 de grade la Botosani, 17 la Suceava si Bacau, 18 la Vaslui, 15 la Piatra Neamt si Focsani, 19 la Iasi si 14 la Galati, unde va ploua.

In restul tarii vor fi 12 grade la Sibiu, Craiova, Buzau, Giurgiu, Pitesti, Dobeta Turnu Severin si Targoviste, 13 la Ramnicu Sarat, Ploiesti, Targu Jiu, Constanta si Ramnicu Valcea, 15 la Targu Mures, 14 la Braila si 16 la Tulcea.

Cod galben de ploi abundente si vant in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare de tip cod galben de ploi si vant valabila de marti, ora 09:00, pana miercuri, ora 21:00.

"In intervalul mentionat, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumatatea de sud a Moldovei si zona Carpatilor Meridionali si Orientali pe arii extinse vor fi ploi, temporar mai intense, astfel ca se vor cumula local cantitati de apa de peste 20...30 l/mp si izolat peste 50 l/mp. La altitudini mai mari de 1700 m, in special in Carpatii Meridionali, precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare.

In zonele atentionate, temporar vantul va avea intensificari cu viteze de 55...65 km/h, iar la munte rafalele vor depasi 70 km/h", a transmis ANM.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#meteo 3 mai, #vremea 3 mai, #prognoza meteo 3 mai, #prognoza vreme 3 mai , #meteo