Meteo: Ploi multe si sacaitoare, pe alocuri grindina

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 10:54
2244 citiri
Meteo: Ploi multe si sacaitoare, pe alocuri grindina
Foto: Ziare.com

In acest weekend vremea se anunta, in general, instabila. Cerul va fi mai mult noros, iar in jumatatea de vest a tarii va ploua pe arii relativ extinse.

Sambata, in nord-vestul si in centrul tarii, precum si la munte va ploua pe arii relativ extinse, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 30 l/mp. In Oltenia si Banat, apoi in Transilvania, Crisana si in Maramures vantul se va inteti, iar ploile vor fi insotite de tunete si fulgere. Izolat vor fi conditii de grindina.

Maximele nu vor depasi 28 de grade Celsius.

La Arad si Timisoara vor fi 19 grade Celsius, la Satu Mare tot 19 grade, la Cluj Napoca 20 de grade, la Craiova 22 de grade, la Brasov 21 de grade, la Giurgiu 24 de grade, la Constanta 26 de grade, la Galati 28 de grade, la Iasi 29 de grade, iar la Suceava 23 de grade Celsius.

In Capitala, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru finalul lunii septembrie, dar trecator va ploua slab. Maxima la amiaza va fi de 25 de grade Celsius.

Duminica, vremea va continua sa ramana instabila, insa temperaturile vor oscila in jurul unor valori similare.

Saptamana viitoare, in schimb, se va raci. Totusi, in ultimele zile ale lunii septembrie se vor inregistra temperaturi ce vor depasi mediile climatologice specifice acestei luni.

In plus, meteorologii spun ca vremea se va mentine in general calduroasa pana la sfarsitul anului, in lunile octombrie si noiembrie fiind prognozate temperaturi chiar si de 20, respectiv 15 grade Celsius in anumite regiuni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #vremea septembrie , #meteo