Meteo: Ploile se mai potolesc, se incalzeste usor

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 10:03
2531 citiri
Meteo: Ploile se mai potolesc, se incalzeste usor

Vremea ramane rece si vineri, dar la sfarsitul saptamanii vom avea parte de vreme placuta, cu maxime cuprinse intre limitele normale pentru aceasta perioada.

Meteorologii spun ca ninsorile care au blocat joi si vineri centrul tarii vor inceta. Atentie soferi: in judetul Harghita, din cauza vantului puternic si a zapezii mai multi arbori au cazut pe sosele si au blocat circulatia. De asemenea, in judetul Brasov inca mai ninge, iar DN1 este blocat din cauza zapezii.

Vineri va ploua mult, in special in estul tarii. Sambata vremea se mai indreapta, iar soarele se arata din spatele norilor. Cu toate acestea la munte mai cad lapovite si ninsori. Duminica meteorologii ne promit vreme in general frumoasa, desi vor mai fi unele innorari, iar pe ici pe colo ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, dar temperatura aerului mai creste.

Astazi, la Arad si Timisoara vor fi 14 grade, la Satu Mare tot 14 grade, la Cluj Napoca 12 grade, la Craiova 17 grade, la Ploiesti 15 grade, la Brasov 11 grade, la Giurgiu 17 grade, la Constanta 9 grade, la Galati doar 8 grade, la Iasi 11 grade, iar la Suceava 10 grade Celsius.

In Bucuresti weekendul este placut. Sunt sanse reduse de ploaie, chiar daca cerul va mai fi acoperit de nori. Vineri, maxima urca pana la 15 grade Celsius, iar sambata si duminica si mai sus cu un grad. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab, indeosebi in orele amiezii. La altitudini de peste 2.000 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla in general moderat. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata pe vai si in depresiuni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#prognoza meteo, #vremea aprilie , #meteo