Meteo: Ploile se restrang, vremea se raceste - ce ne rezerva weeekendul

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 09:48
3416 citiri
Meteo: Ploile se restrang, vremea se raceste - ce ne rezerva weeekendul
Foto: Arhiva

Weekendul vine cu vreme mohorata, ploi slabe si cativa fulgi de zapada doar in zonele montane.

Vineri, vantul va continua sa prezinte intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si in Baragan, insa precipitatiile se restrang. Maximele vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade, de altfel normale pentru jumatatea lunii februarie.

In Capitala, vantul se mai linisteste. Soarele este insa in continuare scump la vedere, iar maximele nu depasesc 6 grade Celsius.

In Maramures, vremea se mentine calda vineri. Izolat vor cadea precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla in general slab, iar maximele vor fi cuprinse intre 5 si 8 grade.

Vreme in general inchisa se anunta si in Crisana. Norii domina cerul si, izolat, lasa cativa stropi de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 8 grade, iar cele minime intre -1 si 3 grade.

In Transilvania, vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros si, izolat, se vor semnala precipitatii mixte slabe. Maximele ajung si in aceasta regiune pana la 7 grade, chiar 8 in nordul regiunii.

Vremea va fi in general inchisa si in Banat. Cerul va fi mai mult noros, vantul va sufla slab si termometrele vor arata pana la 5 grade la amiaza. Tabloul meteo se mentine si in Oltenia: vant domol, nori, cstiva stropi de ploaie, insa maximele urca pana la 8 grade Celsius.

In Moldova, vremea se va raci usor apropiindu-se de normalul termic al perioadei. Cerul va fi noros si, izolat, va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari mai ales in sudul regiunii, in cursul zilei. Izolat, vor fi conditii de ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 4 grade, iar cele minime, intre minus 7 si minus 1 grad.

Ziua de sambata debuteaza cu ceata, insa ploile se restrang si se vor inregistra doar cativa stropi in zona sud-vestica. Maximele mai pierd cateva grade, astfel incat termometrele nu indica mai mult de 7 grade Celsius.

In Bucuresti se anunta o zi inchisa si mai rece decat cea de vineri. Vantul nu trece de moderat, insa maximele nu mai depasesc 4 grade Celsius.

Duminica sunt posibile cateva fulguieli la munte si in sud-vestul tarii. Cam peste tot in tara, maximele pierd 1-2 grade.

In Capitala, nu e nicio speranta de soare, insa bucurestenii nu vor avea nevoie nici de umbrele. Maximele sunt timide - termometrele abia indica 3 grade Celsius la pranz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#vremea meteo 15 februarie, #meteo vremea prognoza vineri, #vremea meteo prognoza weekend , #meteo