Meteo: Revine vremea buna si scapam de canicula. In principiu

Duminica, 17 August 2014, ora 17:38
2956 citiri
Meteo: Revine vremea buna si scapam de canicula. In principiu

Incepand de luni, vremea va redeveni frumoasa in Romania. Dupa temperaturile mai scazute de duminica, de 24 - 25 de grade Celsius, de luni vremea se va incalzi din nou, insa valorile termice nu vor ajunge la nivelul celor de saptamana aceasta.

Desi la munte se mai anunta cateva ploi de scurta durata, temperaturile vor ajunge la 23 grade in Maramures si in Transilvania si 29 de grade in Muntenia si Dobrogea.

In Banat, dupa data de 18 august, vremea se va incalzi din nou, dar maximele termice nu vor mai depasi 26 - 27 de grade Celsius, anunta ANM.

In Crisana, incepand de luni, vor fi ploi de scurta durata si in general slabe.

In Transilvania, in primele trei zile ale saptamanii viitoare, valorile termice vor oscila intre 23 si 26 de grade Celsius. Noaptea, aceste temperaturi vor ajunge la 11 grade Celsius.

Temperaturile medii din Maramures nu vor depasi 25 - 26 de grade in perioada urmatoare. De asemenea, aici se vor inregistra izolat averse importante calitativ.

In Moldova, saptamana urmatoare se vor inregistra temperaturi medii de 26 - 28 de grade Celsius, minimele fiind de 14 - 16 grade Celsius.

In Dobrogea vor fi temperaturi medii de 27 - 28 grade Celsius si minime de 16 - 17 grade Celsius. Exista posibilitatea unor ploi de scurta durata.

Temperaturile medii din Muntenia vor depasi 26 - 27 de grade Celsius, existand o usoara tendinta de crestere.

Temperaturile medii din Oltenia vor avea valori medii de 27 - 28 de grade si valori minime de 15 - 16 grade.

La munte, temperaturile medii vor scadea luni pana la 14 grade, iar de marti vor creste pana la 19 - 20 de grade Celsius. Luni sunt asteptate averse importante cantitativ.

In Bucuresti, luni se vor inregistra 28 - 29 de grade la umbra, marti va mai creste temperatura pana la 30 - 31 grade Celsius, iar miercuri vor fi 32 - 33 de grade Celsius.

Joi, instabilitatea atmosferica din vest, nord si centru se va manifesta prin averse insotite de fulgere, tunete si vant mai puternic. Izolat, se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate.

Spre finalul saptamanii temperaturile scad usor in toate regiunile si se aproie de cele normale pentru aceasta perioada. Va ploua in zonele de deal si de munte si pe arii mai restranse in celelalte regiuni.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#meteo Romania, #prognoza meteo Romania, #cum va fi vremea , #meteo