Meteo: Romania, inecata in ceata

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 10:21
2406 citiri
Meteo: Romania, inecata in ceata
Foto: Arhiva

Ceata se asterne luni dimineata in majoritatea zonelor joase din tara. Meteorologii au si emis o avertizare conform careia pana luni la pranz vizibilitatea va fi scazuta, izolat chiar sub 50 de metri. Peste tot va fi frig, iar soarele nu ii va bucura decat pe locuitorii din vest.

Maximele vor fi mai scazute decat mediile specifice acestei ultime decade a lui noiembrie. Mercurul termometrelor nu va urca mai sus de 8 grade Celsius. Chichiura si burnita fac si ele parte din "meniul" meteo al zilei de luni.

La Arad si Timisoara vor fi 6 grade, la Cluj Napoca 6 grade, la Craiova 6 grade, la Brasov 5 grade, la Giurgiu 6 grade, la Constanta 7 grade, la Galati 8 grade, la Iasi 7 grade, iar la Suceava 5 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi rece. Ceata isi face simtita prezenta inca de dimineata, iar cerul ramane acoperit intreaga zi. Maxima nu va depasi 5 grade la amiaza.

Si la munte va fi frig, dar ziua de luni va fi ceva mai frumoasa decat in zonele joase.

Din nefericire urmatoarele doua zile nu aduc mari schimbari in bine. Va fi la fel de frig si cerul se va mentine acoperit.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo, #vremea noiembrie, #ceata , #meteo