Meteo: Se incalzeste, dar nu lasati inca umbrela acasa - Prognoza pe trei zile

Vineri, 20 Mai 2016, ora 10:06
2376 citiri
Meteo: Se incalzeste, dar nu lasati inca umbrela acasa - Prognoza pe trei zile
Foto: Arhiva/Ziare.com

Vremea se incalzeste usor, atat vineri, cat si in weekend, insa nu sunt excluse ploi razlete sau chiar furtuni cu descarcari electrice si grindina.

Vineri, e posibil sa ploua in sud-vestul tarii, in restul tarii cerul fiind variabil. Nu este exclusa nici grindina, iar vantul va avea intensificari de scurta durata.

Cele mai ridicate valori vor fi de 18 - 25 de grade, maximele urmand sa se inregistreze in Lunca Dunarii.

Vor fi 18 grade la Suceava, 19 la Constanta, 20 la Brasov si 21 de grade la Craiova, Galati, Iasi si Timisoara. In Capitala sunt prognozate 23 de grade si temperaturile continua sa creasca, insa vremea devine instabila. Aici, cerul va fi fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza, cand e posibil sa si ploua.

Sambata nu se vor inregistra schimbari majore. Temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada, fiind cuprinse intre 17 grade in Oltenia si 25 in Campia de Vest. In sud-vestul tarii vor fi innorari temporare, la fel si la munte, unde sunt anuntate averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

In restul tarii, astfel de fenomene se vor inregistra doar izolat, mai ales dupa-amiaza. Nu este exclusa nici grindina.

La Craiova sunt prognozate 17 grade Celsius, la Brasov 18, iar la Bucuresti 19 grade Celsius. Aici, atmosfera va fi mohorata, iar trecator vor cadea averse slabe, posibil insotite de descarcari electrice.

Mai cald va fi la Suceava (20 de grade), Galati (21 de grade), Iasi (22 de grade) si Timisoara si Baia Mare, unde sunt anuntate 24 de grade Celsius.

Vreme racoroasa si multe ploi - Prognoza meteo pe doua saptamani

Duminica vremea se mai imbuneaza, aversele (slabe) si descarcarile electrice fiind anuntate doar pentru regiunea muntoasa. Maximele vor trece de 20 de grade in toata tara si vor ajunge la 25, chiar 26 de grade Celsius.

Astfel, sunt anuntate 21 de grade la Constanta, 22 la Cluj-Napoca si Brasov, 23 la Craiova si Baia Mare, 24 la Timisoara, Galati, Iasi si Bucuresti.

A.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#prognoza meteo 20 mai, #vreme weekend 21 mai, #meteo mai 2016, #ploi mai meteo , #meteo