Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Se intoarce iarna - val de frig, ninsori si vant

Vineri, 15 Ianuarie 2016, ora 09:42
4399 citiri
Meteo: Se intoarce iarna - val de frig, ninsori si vant
Foto: Ziare.com

Ultima zi lucratoare a saptamanii vine cu temperaturi mai mici si este timpul sa ne pregatim de un nou val de frig.

In Capitala se vor inregistra 8 grade in timpul zilei si 1 grad noaptea. La amiaza o sa ploua usor.

La munte va fi innorat si se anunta averse. Se vor inregistra 4 grade la Brasov, -3 la Moeciu, 2 la Bran, 2 la Paraul Rece, -6 la Poiana Brasov, -4 la Predeal si -2 la Busteni.

Pentru vestul tarii meteorologii anunta lapovita si 4 grade la Baia Mare, 3 la Satu Mare, -1 la Zalau, 4 la Oradea, 2 la Cluj Napoca, 2 la Alba Iulia, 3 la Arad si 4 la Timisoara.

Vine un nou val de ger si nu scapam nici de ninsori: Vremea in urmatoarele doua saptamani

Lapovita si ninsoare va fi si in estul tarii. Se vor inregistra 4 grade la Botosani, 2 la Suceava, -4 la Piatra Neamt, 5 la Iasi, 4 la Bacau, -5 la Vaslui, 5 la Focsani si 9 la Galati.

Pentru restul tarii meteorologii informeaza ca vor fi 3 la Sibiu, 5 la Ramnicu Valcea, -3 la Targu Jiu, 4 la Drobeta Turnu Severin, 3 la Craiova, 2 la Slatina, 7 la Buzau, 7 la Ploiesti, 6 la Targoviste, 11 la Giurgiu, 6 la Rosiori de Vede, 9 la Braila, 9 la Tulcea, 8 la Constanta si 11 la Slobozia.

Administratia Nationala de Meteorologie a transis, joi, o informare meteorologica anuntand ca vineri, intre 08:00 si 22:00 se vor semnala precipitatii moderate cantitativ, ninsori in zonele montane si intensificari ale vantului.

"Pe parcursul zilei de vineri, 15 ianuarie, in jumatatea de vest a tarii vor fi precipitatii pe arii extinse, in general moderate cantitativ, urmand a se cumula local 15...20 l/mp. In zonele montane si submontane va ninge si se va depune strat de zapada, mai consistent indeosebi in Muntii Banatului.

In Maramures si in Transilvania vor predomina ninsorile, iar in Crisana, Banat si Oltenia se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare", transmite ANM.

De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, si o atentionare de tip cod galben de vant valabila pentru judetul Sibiu, in zona de munte si mai ales in zona localitatilor Boita, Talmaciu, Turnu Rosu, Racovita, Avrig, Selimbar si Sibiu. Aceasta a intrat in vigoare la ora 09:00 si expira la 15:00.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#meteo 15 ianuarie, #vremea 15 ianuarie, #prognoza meteo 15 ianuarie, #prognoza vremea 15 ianuarie , #meteo