Meteo: Se raceste usor - cum va fi vremea in weekend

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 09:15
3541 citiri
Meteo: Se raceste usor - cum va fi vremea in weekend

Toamna incepe sa isi faca simtita prezenta: temperaturile mai scad cateva grade, vantul devine agitat si ploile isi fac aparitia in tabloul meteo.

Maximele de vineri vor fi cuprinse intre 19-20 de grade in Maramures, estul Transilvaniei si nordul Moldovei, pana la 29-30 de grade in Lunca Dunarii.

Soarele ne va rasfata toata ziua, dar in nordul Munteniei si al Olteniei, precum si in zona de munte mai raman cativa nori ce vor scutura cu totul izolat ploi slabe.

In Bucuresti, ziua se anunta frumoasa, desi debuteaza cu o dimineata destul de rece, cu valori de 15-16 grade. Spre pranz, insa, soarele urca mercurul in termometre pana la 26-27 de grade, valori de altfel normale pentru un inceput de toamna.

La mare, sezonul estival este pe sfarsite. Cerul va fi din cand in cand patat de nori, iar cateva ploi razlete se vor inregistra doar in timpul noptii. Termometrele vor arata intre 22 si 26 de grade, iar in apa marii vor fi in jur de 20 de grade.

Termometrele vor arata 25 de grade la Baia Mare si Satu Mare, 26 la Arad si Cluj-Napoca, 28 la Timisoara, Brasov si Miercurea Ciuc si 29 de grade la Alba Iulia.

In sudul tarii, se anunta o zi frumoasa, care aminteste mai degraba de o vara tarzie. Maximele zilei se mentin inca deasupra celor normale pentru aceasta perioada a anului, iar termometrele vor indica 29 de grade la Ramnicu Valcea, Pitesti si Buzau, 30 la Braila, Giurgiu si Alexandria si 31 la Drobeta Turnu Severin.

In Moldova, va fi ceva mai rece vineri: vor fi 23 de grade la Suceava, 26 la Piatra Neamt si Botosani, 28 la Bacau si Focsani si 29 la Galati si Iasi.

Sambata aduce ploi, insa doar in jumatate nordica a tarii. Vantul nu va crea mari probleme, iar in Lunca Dunarii temepraturile inca trec de 30 de grade.

Bucurestenii vor avea parte de o zi senina, cu vant domol, soare si valori de 28 de grade.

O masa de aer cald se abate asupra tarii noastre duminica, iar soarele isi revendica din nou valori de 33 de grade Celsius. Mercurul mai urca doua grade si in Bucuresti, astfel incat termometrele vor arata 30 de grade la amiaza, iar cerul nu va fi patat de niciun nor aducator de ploaie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#meteo vremea 7 septembrie, #meteo vremea vineri Bucuresti, #prognoza meteo weekend Bucuresti , #meteo