Meteo: Soare generos si primavara autentica, deocamdata

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 09:41
3210 citiri
Meteo: Soare generos si primavara autentica, deocamdata
Foto: Flickr

Desi debutul rece si ploios al lunii aprilie nu a amintit deloc de primavara, vremea se incalzeste din nou la inceputul acestei saptamani.

Precipitatiile sub forma de lapovita dispar din peisajul meteorologic al zilei de luni, vantul mai pierde din intensitate, norii lasa, doar izolat, cativa stropi de ploaie in zonele montane si termometrele vor indica pana la 16-17 grade Celsius.

Soarele va fi prezent in majoritatea regiunilor si ploi se vor inregistra doar trecator in Carpatii Orientali. Vantul se mai simte in jumatatea nordica a tarii si zona de munte, dar catre seara pierde din intensitate.

Bucurestenii incep saptamana cu o zi frumoasa, umbrita doar spre seara de cativa nori. Vantul abia adie luni in Capitala, iar mercurul mai urca doua-trei grade in termometre, indicand, la amiaza, 16 grade, valoare normala de altfel pentru aceasta data din calendar.

Desi norii vor lasa cativa stropi de ploaie, vremea se anunta placuta la Miercurea Ciuc, unde se vor inregistra 15 grade Celsius. La Brasov, termometrele vor indica 12 grade, la Baia Mare 13 si 14 la Satu Mare. Inceputul de saptamana aduce pana la 17 grade Celsius la Oradea si Timisoara.

De asemenea, se vor inregistra 13 grade la Braila, 15 grade la Calarasi, 14 la Buzau si 15 grade la Drobeta Turnu Severin. La Tulcea si Constanta, se vor inregistra miercuri 16 de grade, iar la Craiova mercurul va urca in termometre pana la 17 de grade Celsius.

Ceva mai rece va fi insa in Moldova: maximele anuntate de meteorologi ajung la 11 grade la Suceava si Bacau, 12 la Iasi si 13 la Focsani.

De marti, insa, numaram din ce in ce mai multe grade in termometre, iar vremea de afara ne va da impresia ca ne aflam la inceput de vara. Maximele vor urca pana la 22 de grade Celsius, soarele se va inalta generos, iar de ploaie nici nu mai poate fi vorba. Vestile sunt la fel de bune pentru bucuresteni, care se vor bucura de o zi frumoasa, cu pana la 20 de grade.

Miercuri, vremea pare pornita cu hotarare spre vara. Vantul abia se va simti, soarele va domina tabloul termic si termometrele vor indica pana la 25 de grade Celsius.

Spre sfarsitul saptamanii, primavara ne reaminteste ca este anotimpul capriciilor. Vremea intoarce foia, ploile pun din nou stapanire pe majoritatea regiunilor si maximele scad cu 6-7 grade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo vremea 2 aprilie, #prognoza meteo 2 aprilie, #vremea luni Bucuresti meteo , #meteo