Meteo: Soarele zambeste timid dintre nori

Luni, 08 Iulie 2013, ora 09:19
1353 citiri
Meteo: Soarele zambeste timid dintre nori

Inceputul de saptamana va fi insorit in marea parte a tarii. Vremea este perfecta pentru plimbari, iar cei care si-au programat concediul in aceasta perioada au fost inspirati.

In Capitala vor fi 28 de grade si cerul senin intreaga zi. Noaptea, temperatura o sa scada pana la 23 de grade si sunt sanse sa cada cativa stropi de ploaie.

Cu un grad mai mult va fi la Craiova, insa cerul va fi partial noros. 30 de grade la Braila, 28 la Giurgiu si 29 la Galati, unde se anunta furtuna pentru dupa-amiaza.

Cel mai cald va fi in vestul tarii. 31 de grade la Timisoara si Arad, iar la Cluj Napoca vor fi 27 de grade. 30 de grade la Alba Iulia.

Mercurul din termometre va ajunge la 30 de grade la Satu Mare si la 28 la Baia Mare. Aici va ploua. Vor mai fi 27 de grade la Resita, 29 la Caransebes si 27 la Deva.

Turistii de pe litoral vor avea parte de cer senin si 31 de grade la Constanta si Mangalia, 30 la Eforie Nord si tot 30 la Mamaia si Costinesti.

Ne topim si vara aceasta. Prognoza meteo pana in septembrie

Cei aflati la munte se vor confrunta cu ploi de vara. 24 de grade la Brasov, 23 la Sinaia, 21 la Predeal si 26 la Busteni.

In est si nord est va fi putin innorat si se anunta precipitatii. 26 de grade si posibil furtuna la Iasi. Tot 26 de grade vor fi si la Vaslui, 25 la Botosani, Piatra Neamt si Suceava.

In restul tarii vor mai fi 30 de grade la Drobeta Turnu Severin si Alexandria, 29 la Targoviste si Tulcea, 27 la Baile Felix si 29 la Targu Jiu.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo iulie, #vremea in iulie, #prognoza meteo , #meteo