Meteo: Toamna dimineata, vara la amiaza

Miercuri, 21 Septembrie 2011, ora 10:25
2394 citiri
Meteo: Toamna dimineata, vara la amiaza
Foto: designsdelight.com

Incepand de miercuri temperaturile vor scadea semnificativ pe parcursul noptii si in zori. La amiaza insa, nu este exclus ca in urmatoarele zile sa inregistram chiar si 30 de grade in anumite regiuni ale tarii.

La Miercurea Ciuc, polul frigului din Romania, temperatura a scazut azi-noapte la doar 1 grad Celsius. De altfel, peste tot dimineata de miercuri a fost mult mai rece decat precedenta. Pe parcursul zilei insa se va incalzi semnificativ, iar conditiile de ploaie vor fi reduse, chiar daca cerul se va innora temporar.

La Arad vor fi 27 de grade, la Timisoara 26 de grade, la Cluj Napoca 25 de grade, la Craiova 25 de grade, la Brasov 23 de grade, la Giurgiu 25 de grade, la Constanta 24 de grade, la Galati 25 de grade, la Iasi 26 de grade, iar la Suceava 24 de grade Celsius.

Si in Capitala se simte parfumul toamnei. Cerul va fi mai mult noros, vantul va bate cu mai multa putere, iar la amiaza nu vom avea mai mult de 25 de grade Celsius.

Si totusi ultimele zile ale saptamanii vor fi extrem de placute, cu temperaturi mai mari cu 4-5 grade fata de mediile climatologice si fara averse de ploaie.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #vremea septembrie , #meteo