Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Ultimele zile cu soare, apoi vin ploile

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 09:10
4175 citiri
Meteo: Ultimele zile cu soare, apoi vin ploile
Foto: Arhiva Ziare.com

Meteorologii anunta ultimele zile cu soare, inainte ca ploile de toamna sa-si faca aparitia in peisajul meteo.

Marti, vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru ultima decada a lunii septembrie.

Soarele si norii isi impart cerul si, la munte, s-ar putea inregistra ploi de scurta durata. Vantul sufla si el moderat, iar in Banat si local in Dobrogea devine ceva mai agitat. Maximele se vor incadra intre 22 de grade in Moldova si 28 de grade in sud-est.

Meteo: Cateva zile cu soare, apoi vin ploile - vremea pe doua saptamani

In Bucuresti, se anunta o zi frumoasa de toamna, iar la amiaza soarele urca mercurul in termometre pana la 27 de grade Celsius. Noaptea, norii strang randurile si va ploua si in Capitala.

La mare vremea va fi in general frumoasa si calda, cu maxime cuprinse intre 24 si 26 de grade. Noaptea si dimineata vor fi conditii de ceata.

Si la munte se anunta vreme in general frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data din calendar. Vor fi 20 grade la la Stana de Vale si Predeal, 18 la Sinaia si Paltinis, 15 la Semenic si 14 pe vf. Toaca din Ceahlau. Cerul va fi temporar noros si doar izolat va ploua slab.

Meteorologii prognozeaza maxime de 26 de grade la Baia Mare, 25 la Brasov, 24 grade la Cluj si 25 de grade la Constanta. La Craiova, termometrele vor arata 26 de grade, la Galati 27-28, la Iasi 26 si la Suceava va fi ceva mai rece, cu maxime de cel mult 22 grade Celsius.

Miercuri, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade pe litoral si 30 de grade in nord-vest.

Va ploua in sudul extrem si la munte, insa peste noapte, norii aducatori de ploaie pun stapanire pe toate regiunile.

Joi, vremea se anunta instabila si maximele scad in toata tara. Mercurul nu mai trece de 22 de grade, cerul va fi mai mult acoperit de nori si vantul prinde si el putere.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#meteo vremea marti, #prognoza meteo vremea Bucuresti, #meteo vremea 22 septembrie , #meteo