Meteo: Vesti bune - vine primavara!

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 09:34
3830 citiri
Meteo: Vesti bune - vine primavara!

Vremea continua sa se inclazeasca, miercuri, cu precadere in sud si in est, iar maximele vor fi apropiate de cele normale pentru jumatatea lunii aprilie.

Desi mercurul mai urca 2-3 grade in termometre, norii raman pe cer si va ploua in majoritatea regiunilor.

In Capitala, se incalzeste miercuri, astfel ca termometrele vor arata la amiaza o maxima de aproximativ 15 grade, in ciuda norilor care acopera cerul si a ploii.

Norii grosi lasa ploi consistente in vestul tarii. Ploua si in Transilvania, insa la pranz reusesc sa razbata si cateva raze de soare. La amiaza, valori termice de la 11 grade la Miercurea Ciuc pana la 16 grade la Timisoara.

Cativa stropi de ploaie se inregistreaza si in sud, insa in aceasta parte a tarii vantul va crea probleme. Valorile termice cresc fata de ziua precedenta si sunt predominant peste 15 grade, iar la Giurgiu si Alexandria 18 grade.

Cer innorat si vreme mohorata se anunta si in Dobrogea. Maximele prognozate pentru miercuri ating 14 grade in partea continentala, iar pe litoral si in Delta se anunta 11-12 grade.

In Moldova, soarele nu prea apare in preisajul meteo. Maximele sunt putin mai mari decat ieri, dar vantul se mentine moderat: 12 grade la Suceava, 14 grade la Iasi, Bacau si Focsani si 13 grade la Galati.

Joi, se mai incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii, astfel ca maximele se vor incadra intre 10 grade pe litoral si 20 de grade in sud-vest. Soarele va fi si el mai generos, se vor inregistra doar ploi razlete si vantul se mai domoleste.

Vineri, insa, vremea schimba foaia. Soarele preia controlul asupra cerului si urca maximele in termometre pana la 22 de grade Celsius.

O zi mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada a anului va si in Bucuresti. Soarele domina cerul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#meteo vremea prognoza miercuri, #vremea meteo Bucuresti, #meteo vremea 10 aprilie , #meteo