Meteo: Vine canicula

Joi, 18 August 2011, ora 09:46
2898 citiri
Meteo: Vine canicula
Foto: Arhiva

Avem parte de vreme frumoasa in toata tara, dupa repriza de ploaie din noaptea de miercuri spre joi.

Meteorologii anunta vreme frumoasa in toata tara, cu cer mai mult senin si fara excese termice. Doar prin Oltenia, in nord-vestul Munteniei si la munte, dupa-amiaza se aduna norii, si pe suprafete mici vor fi cateva ploi scurte de vara.

Vantul sufla moderat in estul tarii, iar in celelalte regiuni abia se face simtit. Temperatura aerului, normala pentru data din calendar, va avea valori maxime cuprinse intre 25 de grade in Bucovina si 31 de grade in Campia de Vest si in Campia Romana.

Vremea va fi predominant frumoasa si in Bucuresti. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade la amiaza.

Vineri, aerul cald tropical incepe sa-si faca simtita prezenta si termometrele vor masura valori termice usor peste normele climatologice ale datei. Maximele pornesc de la 26-27 de grade in depresiunile intramontane si pe litoral si ajung pana la 33-34 de grade in Banat si Oltenia.

Cerul va fi mai mult senin si doar pe la munte amiaza aduna cativa nori, iar in nordul Carpatilor Orientali, izolat vor cadea averse insotite si de descarcari electrice. Vantul se va face simtit doar prin Dobrogea.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#meteo august 2011, #vreme probabila august 2011, #meteo, #prognoza meteo , #meteo