Meteo: Vine, vine primavara

Joi, 28 Februarie 2013, ora 09:05
3904 citiri
Meteo: Vine, vine primavara
Foto: Arhiva

Ultima zi de iarna aduce vreme frumoasa. Soarele domina peisajul meteo si doar prin vestul si sud-vestul tarii vor mai fi innorari si mai sunt posibile ploi de scurta durata.

Temperaturile sunt in crestere fata de ziua precedenta, iar maximele prognozate de meteorologi ajung joi pana la 14 grade Celsius.

Dupa mai multe zile mohorate, soarele isi face aparitia si in Capitala. Vantul va sufla moderat si termometrele vor arata la amiaza 9-10 grade Celsius.

In Maramures, vremea va fi relativ calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in partea a doua a noptii. Vantul va sufla in general slab, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 11 grade, iar cele minime intre -4 si 0 grade.

Vremea va fi apropiata de normalul termic in Crisana. Cerul va fi temporar noros, vantul va sufla slab si soarele va urca mercurul din termometre pana la 11 grade Celsius.

In Transilvania, vremea va fi in general frumoasa, cu cerul variabil. Vantul va sufla slab la moderat, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 12 grade, ceva mai ridicate in nordul regiunii.

Si in Banat temperaturile sunt apropiate de valorile normale pentru ultima zi de februarie. Cerul va fi temporar noros si izolat ziua vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla in general slab, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 11 grade.

In Oltenia, cerul va fi variabil cu innorari in prima parte a zilei de joi. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime sunt in crestere fata de ziua precedenta, fiind cuprinse intre 6 si 10 grade.

Vremea va fi in general frumoasa si in Muntenia. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, iar maximele ajung pana la 11 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, insa soarele va fi destul de generos in Moldova. Vantul va sufla slab la moderat, iar dimineata, izolat, se va semnala ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 9 grade.

Prima zi de primavara vine cu vreme frumoasa. Soarele va fi generos, dar prin nordul si vestul tarii se mai aduna vineri si norii, iar izolat va ploua slab. Meteorologii prognozeaza pentru vineri maxime de pana la 14 grade Celsius. Noaptea, insa, vor fi din nou precipitatii slabe mixte si vant intens.

In Bucuresti, 1 martie vine cu cer senin, vant domol si maxime de pana la 12 grade.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#meteo vremea 28 februarie, #meteo vremea prognoza joi, #meteo vremea Bucuresti joi, #prognoza meteo 1 martie , #meteo