Meteo: Vreme aproape caniculara

Duminica, 22 Aprilie 2018, ora 07:19
3784 citiri
Meteo: Vreme aproape caniculara
Foto: Arhiva Pixabay

Ultima zi a saptamanii aduce o vreme numai buna de plimbari si picnicuri in natura, avand in vedere ca temperaturile vor ajunge pana la 28 de grade.

Duminica va fi deosebit de cald, in cea mai mare parte a tarii, potrivit meteorologilor.

Cerul va fi temporar acoperit de nori in nord, est si centru, dar si la munte. In plus, doar izolat se vor semnala ploi slabe, de scurta durata.

In restul tarii, cerul va fi mai mult senin, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade. Cel mai cald va fi in zonele sudice. Temperaturile minime se vor situa intre 4 si 15 grade. Noaptea, in depresiuni, vor fi conditii de ceata.

Si in Bucuresti, duminica, vremea va fi frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade.

Iata ce temperaturi se vor inregistra, duminica, si in alte mari orase:

  1. Brasov: 22 grade
  2. Constanta: 22 grade
  3. Suceava: 21 grade
  4. Baia Mare: 22 grade
  5. Cluj-Napoca: 23 grade
  6. Pitesti: 26 grade
  7. Sibiu: 23 grade
  8. Iasi: 22 grade
  9. Galati: 25 grade
  10. Arad: 24 grade
  11. Ploiesti: 26 grade
  12. Timisoara: 25 grade
  13. Craiova: 26 grade
  14. Drobeta-Turnu Severin: 27 grade
  15. Giurgiu: 26 grade

Luni, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza in zonele montane, iar noaptea in nord-vest, unde vor fi averse si descarcari electrice, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 20 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 16 grade.

Si la Bucuresti, luni, vremea se va mentine frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#prognoza meteo duminica, #vreme duminica, #meteo duminica, #prognoza duminica , #meteo