Meteo: Vreme calda, de nota ...14!

Luni, 07 Februarie 2011, ora 10:06
3408 citiri
Meteo: Vreme calda, de nota ...14!

Dupa gerul indurat pana mai ieri, vremea ne face o surpriza pentru prima parte a acestei saptamani: ne pune in cosul zilnic intre 10 si 14 grade Celsius cu plus. Va fi neasteptat de cald si frumos in toata tara, chiar daca pe alocuri vor exista, temporar, conditii de ploaie, mai ales in nord-vestul tarii.

Cel mai rece va fi in partea de vest si de nord a tarii, cel mult 6-7 grade. In schimb, in sud si in sud-Est temperatura va fi de "nota" 10, iar in est se va intrece pe sine, ajungand la 13-14 grade Celsius.

In zonele joase, mai ales din vest si din sud, izolat se va semnala ceata, dimineata si noaptea. In rest, soarele se arata inca de la primele ore ale zilei, dandu-le mari sperante celor care asteapta cu nerabdare sosirea primaverii.

Vor fi 5 grade la Satu-Mare, 4 la Cluj Napoca, 8 la Arad, 9 la Timisoara, 13 grade la Craiova, 7 grade la Brasov, 11 grade la Ploiesti, 9 grade la Giurgiu, 10 grade la Constanta si Galati, 12 grade la Iasi si 13 grade la Suceava.

In Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa si calda. De la 0 grade in zori, mercurul urca la amiaza pana la 9-10 grade Celsius.

Si la munte se incalzeste binisor, sporind riscul de avalanse. Cerul se va innora in special in zona Carpatilor Orientali, unde vor fi conditii de precipitatii mai ales sub forma de ploaie.

Meteorologii ne sfatuiesc sa ne bucuram din plin de zilele insorite din prima parte a saptamanii deoarece, incepand de joi, vremea se raceste treptat in intreaga tara, revenind la valorile normale pentru luna februarie. Joi maximele din termometre se opresc la 8 grade Celsius, iar in weekend si mai jos, la circa 6-7 grade.

Vânt puternic în 15 județe din România. Zonele în care rafalele vor depăși 90 km/h
Vânt puternic în 15 județe din România. Zonele în care rafalele vor depăși 90 km/h
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o informare pentru aproape toată ţara, ce...
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Meteorologii anunță vineri, 29 martie, că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pe tot parcursul lunii aprilie. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în...
#prognoza meteo, #vremea februarie 2011 , #meteo
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
ala din poza e motanul Felix????