Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Meteo: Vreme capricioasa - ploaie si vant, dupa care iese soarele

Duminica, 25 August 2013, ora 10:11
1933 citiri
Meteo: Vreme capricioasa - ploaie si vant, dupa care iese soarele

Ultima zi a saptamanii aduce vreme in general instabila, cu averse si descarcari electrice mai accentuate la munte si in nord tarii si pe arii restranse in restul tarii.

La munte, cantitatile de precipitatii vor depasi 20 l/mp si vor fi si conditii de grindina. Temperaturile maxime vor varia intre 20 de grade in nordul Moldovei si 32 de grade in Lunca Dunarii. Vantul va sufla slab si moderat.

In sudul tarii, soarele va fi mai mult prezent, insa vor fi si ploi de scurta durata. Temperaturile vor inregistra maxime in jurul a 25 de grade in zona subcarpatica si vor ajunge pana la 32 de grade in Lunca Dunarii.

Si in Dobrogea, vremea va fi instabia, cu ploi rare si de scurta durata. Temperaturile maxime vor varia intre 27 de grade la Constanta si 28 de grade la Tulcea, iar vantul va sufla moderat.

In Moldova, cerul va fi schimbator, vor fi ploi de scurta durata insotite de descarcari electrice si temperaturi maxime de 28 de grade la Galati, 26 de grade in Bacau, 27 de grade la Iasi si 21 de grade la Suceava.

Alte temperaturi maxime inregistrate in tara vor fi de 21 de grade la Miercurea Ciuc, 25 de grade in Brasov, Sibiu si Cluj Napoca, 28 de grade la Oradea si 30 de grade la Timisoara.

In Bucuresti, cerul va fi schimbator, vom avea parte de soare, dar si de nori si vor fi si ploi de scurta durata. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 29 de grade. De luni, vremea se va incalzi, dar se vor pastra conditii de ploi slabe, de scurta durata.

Turistii aflati la munte vor avea parte de o vreme capricioasa, dominata de nori, ploi in reprize, insotite de fenomene electrice si chiar grindina. Vantul va sufla moderat, mai ales in timpul ploilor. Totusi, temperaturile se mentin acceptabile, in limite normale pentru ultima decada a lunii august.

Nici cei aflati pe litoralul Marii Negre nu vor fi ocoliti de ploaie, insa vestea buna este ca precipitatiile vor fi de scurta durata si apoi va da soarele.

Temperaturile maxime sunt in usoara scadere fata de zilele trecute, fiind cuprinse intre 26 si 28 de grade. Apa marii va avea o temperatura cuprinsa intre 24 si 26 de grade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#meteo 25 august, #meteo duminica, #prognoza meteo , #meteo