Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Vreme capricioasa sub cod portocaliu

Marti, 29 Mai 2012, ora 10:07
2990 citiri
Meteo: Vreme capricioasa sub cod portocaliu

Codul portocaliu de vreme rea se mentine pentru 12 judete pana marti la ora 16.00, iar pentru judetele Buzau, Vrancea si Bacau el a fost prelungit pana la ora 20.00, dupa care cerul se mai limpezeste si ploile se mai domolesc, dar nu de tot.

In prima parte a zilei de marti, jumatatea estica a tarii va fi sub asediul ploilor frecvente si abundente. Cantitatile de apa vor depasi 20 - 25 l/mp si local 40 - 50 l/mp. Vantul va sufla slab, cu intensificari temporare. Maximele vor urca pana spre 23 de grade Celsius.

La Arad vor fi 22 de grade, la Timisoara 21 de grade, la Satu Mare 21 de grade, la Cluj Napoca 17 grade, la Craiova 23 de grade, la Brasov 15 grade, la Giurgiu 22 de grade, la Constanta 20 de grade, la Galati 19 grade, la Iasi 22 de grade, iar la Suceava 20 de grade Celsius.

In Capitala, cerul se va innora temporar, dar sansele de ploaie sunt reduse. Maxima la amiaza va urca pana la 21 de grade Celsius.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo, #vremea mai , #meteo