Meteo: Vreme rece, lapovita pe alocuri

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 12:03
3041 citiri
Meteo: Vreme rece, lapovita pe alocuri

Iarna incepe sa isi intre in drepturi si chiar daca temperaturile mai urca un grad - doua marti, cel putin la munte, in Moldova si Transilvania se anunta lapovita si ninsoare inca de duminica.

Daca duminica dimineata, la orele 10.00, erau 2 grade Celsius la Suceava, 2 la Brasov, 6 la Craiova, 4 la Timisoara, 0 la Cluj-Napoca si Satu Mare si 6 la Ploiesti, in cursul zilei temperaturile nu vor depasi 13 grade Celsius.

In Moldova temperaturile vor fi cuprinse intre 7 si 10 grade, precipitatille fiind sub forma de lapovita pe alocuri, in Dobrogea va fi mai cald cu un grad, la fel si in Muntenia, unde precipitatiile pot fi insa local sub forma de ploaie. La fel si in Oltenia, unde se pot atinge insa 13 grade Celsius. In Banat maximele nu vor urca mai mult de 12 grade Celsius.

In ceea ce priveste prognoza pe zilele urmatoare, luni tenperaturile vor fi cuprinse, ziua, intre 5 si 13 grade Celsius, iar noaptea intre -10 si - 5 grade, fiind anuntate ploi doar in Dobrogea, in restul tarii cerul fiind noros.

Marti se mai incalzeste putin, maximele fiind de 6 - 14 grade. In Banat si Crisana va fi soare, in timp ce in restul tarii cerul va fi noros. In Dobrogea se anunta din nou ploi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #vine iarna, #lapovita meteorologi, #vin ninsorile , #meteo