Meteo: Vremea se incalzeste - maxime de 18 grade

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 09:01
2242 citiri
Meteo: Vremea se incalzeste - maxime de 18 grade

Vremea se incalzeste marti in toata tara si, dupa o dimineata cu ceata, maximele vor aminti mai degraba de o primavara timpurie decat de sfarsitul lunii noiembrie.

Vantul va sufla slab si moderat, soarele este si el mai generos, de ploi nu poate fi vorba, iar maximele vor fi cuprinse intre 4 grade in nord-est si 16 grade in vest.

In Bucuresti, dimineata este rece, cu cel mult 3 grade Celsius. Spre amiaza, insa, soarele ridica mercurul in termometre pana la 14 grade, valori mai ridicate decat cele normale pentru acesta perioada.

Ziua de marti se anunta frumoasa si la munte. Meteorologii anunta maxime de 10 grade in statiunile de pe Valea Prahovei si in jur de 7-8 grade la Semenic si la Stana de Vale.

In regiunile intercarpatice, soarele isi face simtita prezenta. La pranz, maximele trec de 10 grade cu exceptia depresiunilor unde pot fi 7-8 grade, si ajung la 16 grade la Resita.

Si in regiunile sudice se simte incalzirea vremii. Valorile termice cresc cu 1-2 grade fata de inceputul saptamanii, soarele tine agenda zilei si termometrele vor arata 14 grade la Tulcea si la Medgidia si 13 la Constanta.

Tendinta de incalzire se mentine si miercuri, cand meteorologii anunta maxime de pana la 18 grade Celsius. Cerul va fi variabil, insa spre seara se asteapta innorari si pe arii restranse ploi slabe in sud-vestul teritoriului.

In Capitala, va fi o zi senina, cu vant domol si valori de pana la 16 grade Celsius.

Cald pentru aceasta perioada va fi si joi, cand maximele trec de 12 grade in depresiunile transilvane si ajung la 20 de grade in sud la Giurgiu si Calarasi. Bucurestenii se vor bucura de o zi frumoasa, cu maxime de 18 grade, valori cu 8-9 grade mai ridicate decat cele normale pentru final de noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vremea meteo 27 noiembrie, #prognoza meteo marti Bucuresti, #vremea prognoza meteo marti , #meteo