Meteo: Vremea se indreapta - cand scapam de ploi

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 09:59
3084 citiri
Meteo: Vremea se indreapta - cand scapam de ploi
Foto: Facebook/Sorin Onisor

Meteorologii anunta vreme frumoasa, cu temperaturi de vara, chiar daca ploile nu dispar complet din tabloul meteo.

In sud-vestul si sudul tarii norii inca mai troneaza pe cer, insa vremea se indreapta in celelalte regiuni. Vantul va adia placut, iar soarele generos va urca mercurul in termometre pana la 31 de grade in regiunile sud-estice.

Ziua debuteaza cu nori in Bucuresti, insa pana la amiaza cerul se limpezeste si maximele urca pana la 30 de grade.

La Brasov sunt anuntate 26 de grade, la Constanta 28 de grade, la Galati 30 de grade, la Suceava 26 de grade, la Baia Mare 29 de grade.

Vremea in primele doua luni de toamna - ne face iarna o surpriza timpurie?

Meteorologii prognozeaza la Cluj-Napoca 28 de grade, la Craiova 26 de grade, la Iasi vor fi 31 de grade, iar la Timisoara se vor inregistra 29 de grade.

Vineri va fi soare in mare parte din tara si innorari mai apar doar prin sud-vestul si sudul extrem, precum si la munte, unde ar putea sa apara cateva ploi de scurta durata.

Vantul mai pierde si el din intensitate, astfel ca mercurul urca in termometre pana la 22-23 de grade in depresiuni si nordul Moldovei si ajunge pana la 30-31 de grade in Campia de Vest.

Sfarsitul de saptamana vine cu vreme placuta in Bucuresti. Vantul va sufla domol si termometrele vor indica 28-29 de grade, iar de ploi nici nu se pune problema.

Weekendul aduce vreme buna in majoritatea regiunilor. Ploile dispar complet din tabloul meteo si valorile termice ajung pana la 30 de grade, temperaturi demne de o zi de vara.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#meteo vremea joi Bucuresti, #meteo vremea 4 septembrie, #prognoza meteo 4 septembrie, #meteo weekend Bucuresti ploi , #meteo