Meteo: Vremea se raceste - ce ne rezerva saptamana viitoare

Duminica, 25 Martie 2012, ora 10:51
3989 citiri
Meteo: Vremea se raceste - ce ne rezerva saptamana viitoare

Ziua de duminica ne rezerva temperaturi ceva ma scazute decat cele cu care ne-am obinsuit in aceasta saptamana. Soarele nu mai este la fel de generos, iar norii si ploile apar in tabloul meteorologic.

Valorile maxime prognozate de meteorologi pentru ultima zi de weekend nu mai depasesc 20 de grade Celsius. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in nord-est, est si la munte. Cerul va fi variabil, iar norii vor lasa si cateva ploi in regiunile sudice si la munte.

Sfarsitul saptamanii aduce insa vreme frumoasa in Capitala. Bucurestenii nu vor avea nevoie de umbrele, iar vantul placut si maximele de 18-19 grade vor fi numai bune pentru o plimbare.

Mercurul mai coboara si la Miercurea Ciuc, unde se vor inregistra doar 14 grade Celsius. La Brasov, termometrele vor indica, duminica, 13 grade, la Baia Mare 17 si 16 la Satu Mare. Termometrele vor indica insa 20 de grade la Oradea si Timisoara.

De asemenea, sfarsitul saptamanii aduce 17 grade la Braila, 16 grade la Calarasi, 15 la Buzau si 18 grade la Drobeta Turnu Severin. La Tulcea si Constanta, se vor inregistra 20 de grade, iar la Craiova mercurul va urca in termometre pana la 19 de grade Celsius.

De luni, vremea se mai raceste si ploile pun stapanire pe mai multe zone din tara. Judetele care vor fi afectate de precipitatii sunt cele din sudul tarii, dar si cele din regiunea de nord-est.

Si in Bucuresti, saptamana debuteaza cu o vreme in racire. Termometrele vor indica, la amiaza, 14-15 grade, valori de altfel normale pentru ultima decada a lunii martie. Norii nu vor lipsi de pe cerul Capitalei, vantul va prinde putere si este posibil sa apara si cativa stropi de ploaie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#vremea meteo duminica, #meteo vremea weekend, #meteo vremea 25 martie, #vremea prognoza meteo Bucuresti , #meteo