Meteo: Weekend cald, cu ploi razlete

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 09:53
2319 citiri
Meteo: Weekend cald, cu ploi razlete

Primele zile de aprilie vor fi destul de calduroase. Chiar daca va ploua pe arii restranse, vantul nu va bate cu putere, asa ca in acest weekend vremea va fi placuta, numai buna pentru a iesi cu familia sau prietenii la plimbare.

Diminetile vor aduce cu ele paturi groase de ceata, prin urmare soferii care pornesc la drum in zori sa aiba grija cum circula.

Temperaturile maxime se vor incadra vineri intre 10 si 19 grade, cele mai scazute fiind, la fel ca si in ziua precedenta, in zona litoralului.

La Arad vor fi 18 grade, la Timisoara 19 grade, la Satu Mare 17 grade, la Cluj Napoca tot 17 grade, la Craiova 18 grade, la Brasov 17 grade, la Ploiesti 19 grade, la giurgiu 18 grade, la Constanta doar 11 grade, la Galati 17 grade, la Iasi 19 grade, la Suceava 17 grade Celsius.

In Capitala, ziua incepe cu ceata, dar cerul se va insenina treptat, iar vantul va sufla in general slab. Maxima zilei de vineri va fi de 18 grade Celsius. Sambata si duminica cerul va prezenta innorari si vor fi conditii de ploaie. Maximele vor scadea usor, pana la 16 grade.

La munte, vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua, cu precadere dupa-amiaza. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vânt puternic în 15 județe din România. Zonele în care rafalele vor depăși 90 km/h
Vânt puternic în 15 județe din România. Zonele în care rafalele vor depăși 90 km/h
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o informare pentru aproape toată ţara, ce...
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Meteorologii anunță vineri, 29 martie, că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pe tot parcursul lunii aprilie. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în...
#prognoza meteo, #vremea aprilie , #meteo
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Primul Weekend cald, cu ploi razlete din luna aprilie si cu scumpiri la energie si gaz...