Meteo: Zapada ca in povesti, inainte de ger

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 09:36
2683 citiri
Meteo: Zapada ca in povesti, inainte de ger
Foto: Ziare.com

In prima zi a saptamanii avem parte de ninsori si de temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului, dar inca de la noapte se anunta o scadere semnificativa a gradelor din termometre.

In Capitala dimineata va fi innorat, dar la amiaza o sa apara soarele. Mercurul din termometre va indica -1 grad in timpul zilei si -15 noaptea. Meteorologii avertizeaza ca se asteapta inghet puternic.

Vreme frumoasa de iarna va fi la munte, unde va ninge dimineata. Se vor inregistra -5 grade la Brasov, -7 la Moeciu, -8 la Bran, -8 la Paraul Rece, -8 la Poiana Brasov, -9 la Predeal si -8 la Busteni.

Romania sub zapada: Codul portocaliu a fost restrans. Nou cod galben de viscol

Nori in timpul zilei si foarte frig noaptea se anunta pentru vestul tarii. Meteorologii informeaza ca vor fi -3 grade la Baia Mare, -2 la Satu Mare, -1 la Oradea, -2 la Zalau, -3 la Cluj Napoca, -3 la Alba Iulia, -1 la Arad, -4 la Petrosani si -1 la Timisoara.

Luni va fi innorat si in estul tarii, dar de marti vremea se va imbunatati putin. Mercurul din termometre va ajunge la -3 grade la Botosani, -6 la Suceava, -3 la Piatra Neamt, -4 la Iasi, -4 la Bacau, -4 la Vaslui, -3 la Focsani si -4 la Galati.

In restul tarii se vor mai inregistra -4 grade la Tulcea, -3 la Constanta, -3 la Braila, -2 la Slobozia, -3 la Calarasi, -2 la Buzau, 0 la Ploiesti, -2 la Giurgiu, -3 la Rosiori de Vede, -7 la Slatina, -2 la Craiova, 2 la Drobeta Turnu Severin, 1 la Ramnicu Valcea, 1 la Pitesti, 0 la Ploiesti si -5 la Sibiu.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionate de tip cod galben de vant si ninsori valabil de duminica seara de la ora 18:00 lana luni la ora 18:00. Acesta este valabil pentru Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta si Calarasi.

Administratia Nationala de Meteorologie

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#meteo 18 ianuarie, #vremea 18 ianuarie, #prognoza meteo 18 ianuarie, #prognoza vreme 18 ianuarie , #meteo