Meteo: Zi de vara pana-n seara

Joi, 22 Mai 2014, ora 11:09
1778 citiri
Meteo: Zi de vara pana-n seara

Vremea se mentine calda in cele mai multe regiuni ale tarii, chiar daca pe alocuri va fi si instabila.

Joi, in tara, maximele termice se vor situa intre 21 si 30 de grade, in vreme ce minimele vor fi cuprinse intre 7 si 18 grade.

Cerul va fi variabil, temporar vor fi si innorari accentuate. Acestea vor fi insotite de averse, descarcari electrice si scurte intensificari ale vantului local in zonele montane si in zonele de deal din Moldova, Oltenia si Muntenia.

In celelalte regiuni, fenomenele se vor manifesta pe arii restranse. Totodata, exista sanse sa cada grindina, iar izolat vor cadea cantitati de apa mai insemnate cantitativ.

Joi, in Bucuresti, vremea ramane la fel de calda, maxima termica situandu-se in jurul valorii de 27 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 13 si 15 grade. Cerul se va innora spre seara, iar spre noapte e posibil sa apara averse insotite de descarcari electrice si scurte intensificari ale vantului.

Vineri, in tara, vremea se mentine calduroasa, iar maximele termice se vor incadra intre 22 si 30 de grade, in vreme ce minimele intre 8 si 18 grade.

Dupa-amiaza si seara, cerul se va innora si se vor inregistra averse, descarcari electrice si scurte intensificari vant. Fenomenele se vor manifesta local in sudul si sud-estul tarii, la munte si izolat in restul regiunilor.

Vineri, in Bucuresti, temperaturile raman la fel de ridicate, astfel ca maximele vor fi de 26 - 27 de grade Celsius, iar minimele se vor situa in jurul valorii de 14 grade.

In a doua parte a zilei, cerul va fi variabil si e posibil sa apara ploi de scurta durata insotite de fenomene electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo 22 23 mai, #vremea Romania luna mai, #prognoza meteo 23 mai , #meteo