Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Zi de vara pana-n seara. Apoi revin ploile

Duminica, 21 August 2016, ora 10:17
3756 citiri
Meteo: Zi de vara pana-n seara. Apoi revin ploile
Foto: Pexels

Ultima zi a saptamanii vine cu vreme frumoasa, soare si vant domol. Spre seara, insa, in regiunile deluroase si montane apar in tabloul meteo si cateva ploi zgomotoase.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 de grade in depresiunile din estul Transilvaniei si ajung aproape de pragul de canicula, pana la 34 de grade, in sudul Munteniei.

Daca ziua de duminica va prinde la mare, avet parte de vreme foarte buna de plaja, cu mult soare si briza linistita. Se face putin mai cald decat ieri: prin statiuni se vor atinge chiar si 32 de grade. Apa marii va avea vreo 24-25 de grade.

Si la munte se mai incalzeste putin, insa dupa-amiaza se aduna norii si revin ploile. Vor fi si descarcari electrice, rabufniri de vant si ar putea sa cada grindina izolat.

Cald va fi si in Capitala, unde temperatura maxima va ajunge la 34 de grade Celsius. Vantul nu va reusi sa racoreasca prea mult atmosfera, iar norii aproape ca vor lipsi.

Iata la ce temperaturi sa ne asteptam in alte orase:

Suceava: 29 de grade

Baia Mare: 32 de grade

Cluj-Napoca: 30 de grade

Brasov: 30 de grade

Pitesti: 33 de grade

Sibiu: 28 de grade

Iasi: 31 de grade

Galati: 33 de grade

Arad: 32 de grade

Ploiesti: 33 de grade

Timisoara: 31 de grade

Craiova: 34 de grade

Drobeta-Turnu Severin: 33 de grade

Giurgiu: 34 de grade.

Vezi cum va fi vremea pana pe 28 august

Luni, ploile si instabilitatea cuprind mai intai vestul, apoi centrul tarii si zonele de deal si munte. Aici se racoreste. In schimb, in sud si in est se anunta mult soare si temperaturi ridicate.

Vremea se va mentine calduroasa. Cerul, variabil ziua, se va innora temporar noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice si rafale de vant. Temperatura maxima va fi de 33-34 de grade.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#vremea duminica munte mare, #meteo vremea prognoza duminica, #meteo 21 august vremea , #meteo