Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Zi frumoasa si calda de primavara

Luni, 18 Aprilie 2011, ora 10:03
3180 citiri
Meteo: Zi frumoasa si calda de primavara
Foto: anncutzasworld.blogspot.com

Saptamana incepe cu vreme frumoasa si calda. Vor mai cadea ploi slabe in partea de est si de sud a tarii, dar maximele vor urca aproape in intreaga tara peste valoarea de 15 grade Celsius. Dimineata si noaptea, izolat, se va produce bruma, mai ales in nordul tarii si in depresiuni.

La munte sunt asteptate precipitatii izolate insotite de vant puternic, dar ninsorile s-au dus, gata!

La Arad vor fi 17 grade, la Timisoara 18 grade, la Satu Mare 17 grade, la Cluj Napoca 15 grade, la Craiova 18 grade, la Ploiesti 17 grade, la Giurgiu 17 grade, la Brasov 15 grade, la Constanta doar 13 grade, la Galati 17 grade, la Iasi 16 grade, iar la Suceava 14 grade Celsius.

In Capitala vremea continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil si vor exista conditii de ploi slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar maximele vor urca la 17 grade luni, iar marti si miercuri pana la 18 grade Celsius.

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si doar izolat ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

Meteorologii nu se incumeta sa ne spuna oficial ca de Paste vremea va fi frumoasa si calda, dar neoficial, daca ne luam dupa traditia populara, ar trebui sa ne asteptam si atunci la o vreme la fel de placuta precum cea de Florii.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo, #vremea aprilie , #meteo