Meteo: Zi temperata de vara - Cum va fi vremea de Sfanta Maria

Duminica, 14 August 2016, ora 10:50
3405 citiri
Meteo: Zi temperata de vara - Cum va fi vremea de Sfanta Maria
Foto: Arhiva/Ziare.com

Vremea incepe sa-si revina dupa temperaturile de toamna de zilele trecute. Temperaturile sunt moderate, inca nu se poate vorbi de canicula, asa ca duminica ar trebui petrecuta in aer liber.

Duminica, maximele zilei sunt de 28 de grade Celsius si vor fi atinse in Capitala. 27 de grade Celsius sunt anuntate pentru Craiova, Iasi, Galati si Timisoara. Mai frig va fi la Suceava (25 de grade), la fel ca la Baia Mare, dar si la Cluj-Napoca (24 de grade Celsius).

In zona Moldovei (Suceava), dar si la Baia Mare, e posibil sa ploua.

26 de grade Celsius sunt prognozate de meteorologi la Constanta, unde apa marii va avea 24 de grade. La Brasov vor fi 23 de grade Celsius.

Luni, temperaturile cresc, ajungand la 31 de grade la Bucuresti. Aproape la fel de cald va fi la Craiova si Galati, unde se vor atinge 30 de grade, dar si la Timisoara, unde sunt anuntate 29 de grade Celsius.

Ploaie se anunta in Moldova, la Iasi (unde vor fi 27 de grade Celsius) si la Suceava (unde nu se vor depasi 23 de grade Celsius), dar si la Baia Mare sau Cluj-Napoca, unde sunt anuntate 24 de grade Celsius.

La Constanta sunt anuntate 28 de grade Celsius si soare toata ziua, iar la Brasov 26 de grade Celsius, cerul fiind doar pe alocuri umbrit de nori.

Marti, tiparul zilei se patreaza, maximele zilei fiind atinse la Bucuresti, unde sunt anuntate 32 de grade Celsius. Din nou va ploua in Moldova si in vestul tarii.

La Constanta va fi soare toata ziua, fiind o zi perfecta de plaja, cu maxime de 28 de grade Celsius. La Brasov va ploua, iar temperaturile nu vor sari de 24 de grade Celsius.

Cel mai frig va fi la Suceava, dar si la Cluj-Napoca, unde temperaturile sunt de toamna - 22 de grade Celsius.

Desi suntem la mijloc de august, sambata dimineata a nins in Bucegi. Iata ce spun meteorologii despre acest fenomen.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#prognoza meteo august 2016, #meteo duminica 14 august, #meteo Sfanta Maria, #meteo Ziua Marinei , #meteo