Ploaie, putina caldura si apoi iar frig - Iata prognoza meteo pe doua saptamani

Luni, 13 Martie 2017, ora 15:57
8646 citiri
Ploaie, putina caldura si apoi iar frig - Iata prognoza meteo pe doua saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Urmatoarele doua saptmani vor fi caracterizate de ploi, conform prognozei meteorologice pentru perioada 13-26 martie.

Banat

In aceasta saptamana vremea nu se va schimba, valorile medii fiind de 12 grade. Intre 18 si 20 martie se va incalzi (15-16 grade) si asa va fi pana pe 24 martie, apoi urmand o usoara racire.

Va ploua in prima saptamana de prognoza si apoi in intervalul 19-25 martie.

Crisana

Pana pe 17 martie vremea se va mentine la fel (11 grade), iar apoi se va incalzi intre 18 si 23 martie (14-15 grade), ultimele zile prognozate fiind mai reci.

Vor fi averse slabe in prima saptamana, iar in a doua va ploua zilnic pe arii relativ extinse.

Transilvania

Vremea nu se schimba in primele 4-5 zile ale intervalului de prognoza (9 grade), dar intre 18 si 22 martie se va incalzi (15 grade), iar apoi se va racori iar.

Va ploua mai putin intre 12 si 16 martie si mai mult dupa 19 martie.

Maramures

In primele patru zile ale prognozei nu se vor semnala schimbari ale temperaturilor (9-10 grade), dar apoi se va incalzi usor (14 grade). Ulterior, in ultimele zile de prognoza, valorile termice vor scadea cu 2-3 grade si se vor inregistra temperaturi medii de 11 grade.

Va ploua zilnic intre 19 si 25 martie, iar pe 19 si 22 martie aversele se vor semnala pe arii mai extinse si pot fi moderate cantitativ.

Moldova

Aici in primele zile se va incalzi, ajungand de la 7 grade la 14 grade, dar apoi valorile vor varia situandu-se in jurul a 13 grade.

Aproape in fiecare zi se vor semnala precipitatii, dar pe arii relativ restranse si, in general, slabe cantitativ.

Dobrogea

Pana pe 19 martie vremea va fi normala (8-12 grade), iar apoi vor fi variatii si se va incalzi in ultimele zile ale intervalului de prognoza.

Vor fi precipitatii pe intreaga perioada, dar mai multe in prima sapatamana.

Muntenia

Vremea urmeaza se se incalzeasca, ajungand de la 10 grade la 15 grade in prima saptamana. Apoi nu vor fi mari schimari, media tempraturilor fiind intre 13 si 16 grade.

Local si temporar va ploua, mai insemnat cantitativ in prima zi a intervalului, dar posibil si spre sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza.

Oltenia

Temperaturile in urmatoare doua saptamani se vor incadra intre 11 si 16 grade, cea mai ridicata valoare fiind in ziua de 21 martie. In schimb, in timpul noptii temperaturile vor inregistra o scadere usoara.

Va ploua local si slab cantitativ la inceputul intervalului de prognoza si, din nou, intre 22 si 26 martie.

La munte

Regimul termic nu va avea variatii importante pe parcursul celor doua saptamani ale intervalului de prognoza si va fi caracterizat de valori diurne cuprinse, in medie, intre 2 si 4 grade, posibil mai ridicate in intervalul 21-23 martie, spre 5-6 grade.

Va ploua local in cele doua saptamani, dar dupa 19 martie va creste cantitatea de apa.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo martie, #prognoza meteo , #meteo