Prognoza meteo pe doua saptamani: Cum va fi vremea pana pe 9 octombrie

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 20:47
15166 citiri
Prognoza meteo pe doua saptamani: Cum va fi vremea pana pe 9 octombrie
Foto: Arhiva/Ziare.com

Dupa ce toamna ne-a aratat ca s-a instalat in sfarsit, temperaturile scazand sub cele proprii acestei perioade, in urmatoarele doua saptamani se va incalzi usor, anunta meteorologii. Vom avea din nou temperaturi peste cele considerate normale in aceasta perioda.

Cat despre ploi, chiar daca momentan am scapat de ele, acestea vor cadea din nou in 4 si 5 octombrie, anunta ANM.

Astfel, in Banat, saptamana aceasta temperaturile cresc de la 21 la 26 de grade Celsius, vremea devenind mai calda decat in mod normal. Ulterior, temperaturile vor scadea usor, dar nu sub cele considerate normale pentru aceasta perioada.

Saptamana aceasta nu va ploua, insa asteptam precipitatii in intervalul 4-5 octombrie.

Si in Crisana se incalzeste in prima saptamana, temperaturile fiind mai calde decat cele inregistrate in mod normal la inceput de octombrie. Se ajunge pana la 25 de grade in 2 octombrie. Ulterior, se racoreste, ajungandu-se la 20 de grade Celsius.

Va ploua in intervalul 3 - 5 octombrie.

In Transilvania, vremea urmeaza acelasi tipar, cu incalzire pana la 24 de grade Celsius, dupa care o racire pana la 18 grade Celsius.

E posibil sa ploua slab si pe arii retranse mai ales in 4 - 5 octombrie.

In Maramures, se incalzeste saptamana aceasta, ajungandu-se la 24 de grade Celsius, dupa care se asteapta o racire a vremii, pana la 18 grade, temperatura normala pentru aceasta perioada.

Ploi vor cadea doar in intervalul 2-5 octombrie.

In Moldova se incalzeste de joi si vremea va ramane calda pana in 4 octombrie, cu o medie de 23 - 25 de grade Celsius. Ulterior, sa raceste, temperaturile anuntate fiind de 18 - 19 grade Celsius.

Se poate sa ploua in Moldova (pe arii restranse, ploi de scurta durata) si saptamana aceasta, dar si in 4 - 5 octombrie.

Pentru Dobrogea se anunta maxime de 23 - 24 septembrie catre sfarsitul acestei saptamani. Ulterior, si aici se va raci, fiind anuntate maximum 20 de grade Celsius.

E posibil sa ploua si saptamana aceasta, dar si dupa data de 5 octombrie.

In Muntenia se incalzeste treptat din 28 septembrie, doua zile mai tarziu ajungandu-se la 25 - 26 de grade Celsius. Vremea va ramane calda pana in 4 octombrie, dupa care temperaturile vor cobori din nou.

Ploile nu sunt excluse nici in aceasta spatamana si nici dupa 2 - 3 octombrie.

In Oltenia, sunt anuntate 25 - 26 de grade Celsius in intervalul 30 septembrie - 4 octombrie. Dupa 5 octombrie, incepe sa se raceasca, dar nu mai mult decat "scrie la carte" pentru aceasta perioada.

E posibil sa ploua saptamana aceasta, ploile fiind asteptate si dupa 2 - 3 octombrie.

La munte, marti, miercuri si joi va fi mai frig decat in mod normal pentru aceasta perioada si e posibil sa ploua. Apoi, se incalzeste, urmand ca in perioada 30 septembrie - 4 octombrie sa fie 16 grade ziua.

Din 3 octombrie sunt anuntate ploi, iar doua zile mai tarziu si temperaturile vor scadea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo doua saptamani, #meteo octombrie 2016, #prognoza meteo toamna 2016, #temperaturi sfarsit septembrie 2016 , #meteo