Prognoza meteo pe doua saptamani - vreme frumoasa, dar si ploi si ninsori la munte

Luni, 27 Martie 2017, ora 16:37
5737 citiri
Prognoza meteo pe doua saptamani - vreme frumoasa, dar si ploi si ninsori la munte
Foto: Arhiva Ziare.com

Vremea se va incalzi, chiar mai mult decat normalul pentru aceasta perioada, dar vom avea parte si de ploi, potrivit prognozei meteorologilor pentru perioada 27 martie - 9 aprilie.

Banat

Vremea se va incalzi, ajungand spre mijlocul primei saptamani sa fie mai calda decat in mod normal (19-20 grade), apoi se va raci, dar temperaturile vor fi in limite normale pentru aceasta perioada (16-18 grade).

Este posibil sa ploua pe 30 martie si temporar in timpul celei de-a doua saptamani.

Crisana

Si aici se incalzeste si temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta data (19-20 grade), iar apoi vor fi variatii (16-18 grade). Sanse de ploaie sunt in cursul celei de-a doua saptamani.

Transilvania

Meteorologii anunta ca in primele zile vremea se va incalzi, chiar peste normalul perioadei (18-19 grade), iar apoi se va raci usor, temperaturile ajungand la limite normale (13-17 grade). Sunt sanse mai mari de ploaie pe 30 martie si din nou, temporar, in intervalul 3-9 aprilie.

Maramures

Tot de vreme calda pentru aceasta perioada vor avea parte si maramuresenii (18-19 grade), urmata de o racire de scurta durata in 30 si 31 martie, iar apoi se va incalzi din nou (16-18 grade).

In intervalul 29-30 martie probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sub forma de ploaie va fi mai ridicata si apoi pe parcursul celei de-a doua saptamani.

Moldova

Vremea se va schimba de la o zi la alta, trecand de la 11 grade in primele doua zile la 19 grade pe 29 martie. Dupa doua zile mai reci, vremea se va incalzi din nou astfel incat pe 2 aprilie media regionala a maximelor termice va reveni la 19 grade. In timpul celei de-a doua saptamani, vor fi temperaturi intre 15 si 17 grade.

Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in data de 30 martie si din nou in unele zile ale celei de-a doua saptamani.

Dobrogea

In intervalul 28-30 martie vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la sfarsit de martie (17-18 grade). Dupa o racire de scurta durata, se va ajunge la 14 grade pe 3 aprilie, pentru ca ulterior sa se mentina apropiata de acesta valoare.

Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in intervalul 5-7 aprilie.

Muntenia

Meteorologii anunta un proces de incalzire a vremii in primele zile (20 de grade pe 29 si 30 martie), urmat de o zi mai rece, iar apoi din nou vremea se va incalzi, astfel incat pe 3 aprilie vor fi 18 grade. Ulterior, vor fi temperaturi apropiate de normele perioadei, intre 16 si 18 grade.

Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata pe 30 martie si in intervalul 4-7 aprilie.

Oltenia

Si aici vremea se incalzeste pe 29 si 30 martie temperatura ajungand la 20 de grade. Va urma o zi mai rece, apoi din nou vremea se va incalzi astfel incat pe 3 aprilie vor 19 grade. Ulterior, vor fi temperaturi normale pentru aceasta perioada (17-19 grade).

Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata pe 30 martie si in intervalul 3-7 aprilie.

La munte

De vreme frumoasa vor avea parte si cei de la munte, unde pana pe 29 martie se va incalzi (10 grade). Zilele de 30 si 31 martie vor fi mai reci, dar apoi vor fi temperaturi normle pentru aceasta perioada (6-8 grade).

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare va fi mai ridicata in data de 30 martie si intre 3 si 8 aprilie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Regimul termic prognozat de meteorologi pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie - 5 mai) va fi unul cu alternanţe semnificative de temperatură, atât pe timpul zilelor, cât şi pe...
Ninge ca în miez de iarnă! Drumarii au scos din nou utilajele, stratul de zăpadă măsoară 15 centimetri VIDEO
Ninge ca în miez de iarnă! Drumarii au scos din nou utilajele, stratul de zăpadă măsoară 15 centimetri VIDEO
Vremea își face de cap la mijlocul lunii aprilie în mare parte din țară. Temperaturile au scăzut mult comparativ cu cele înregistrate săptămâna trecută, iar în unele zone ninge...
#prognoza meteo martie, #prognoza meteo aprilie, #prognoza meteo , #meteo