Prognoza meteo pe trei luni - Afla cand vine primavara

Vineri, 25 Ianuarie 2013, ora 16:09
11105 citiri
Prognoza meteo pe trei luni - Afla cand vine primavara
Foto: Arhiva

Prognoza meteo pe urmatoarele trei luni arata ca primavara va veni inca din februarie, in anumite zone ale tarii.

Potrivit estimarilor sezoniere realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) din Reading, Marea Britanie, in februarie, temperaturile medii se vor situa in limitele apropiate de normele climatologice, exceptie facand sud-estul si sudul tarii, unde valorile termice pot fi mai ridicate decat cele normale.

Potrivit prognozei publicate de ANM, cantitatile lunare de precipitatii, in luna februarie, vor inregistra valori peste mediile multianuale in cea mai mare parte a teritoriului, iar local in sud-estul tarii acestea se pot situa in limite normale.

Martie 2013

In prima luna de primavara calendaristica, temperaturile medii lunare vor fi apropiate de limitele normale, in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul, sudul si vestul tarii, unde local valorile termice pot fi peste mediile multianuale.

Cantitatile lunare de precipitatii pot inregistra valori peste normele climatologice in cea mai mare parte a teritoriului, iar in sud-estul si estul tarii acestea se pot situa la valori apropiate de mediile multianuale.

Aprilie 2013

Regimul termic mediu lunar al aerului va avea in general valori apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a regiunilor, iar local in sud-vestul si sudul tarii vor fi posibile valori termice sub normele climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii se pot situa peste normele climatologice in vestul, centrul si nord-estul tarii, iar in restul teritoriului vor fi posibile cantitati apropiate de mediile multianuale.

Prognoza publicata de Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) din Reading, Marea Britanie are un grad de realizare de aproximativ 60 la suta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#prognoza meteo februarie aprilie 2013, #meteo februarie aprilie 2013, #prognoza meteo primavara 2013 , #meteo