Se face un pic mai frig si ploua in fiecare zi - Prognoza pe doua saptamani

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 17:50
8442 citiri
Se face un pic mai frig si ploua in fiecare zi - Prognoza pe doua saptamani
Foto: Arhiva/Ziare.com

Ne asteapta o noua racire a vremii, iar ploile ar putea cadea zilnic in urmatoarele doua saptamani, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

In unele regiuni se asteapta ca temperaturile sa scada si cu 6-7 grade pana la 6 noiembrie.

Astfel, in Banat, pana miercuri vremea se va mentine relativ calda, dupa care temperaturile vor scadea pana la medii de 11 - 12 grade Celsius. Mai urmeaza cateva zile in care se va incalzi usor, la sfarsitul lunii octombrie, maximele zilei ajungand la 15 grade Celsius.

La inceputul lui noiembrie, mediile diurne vor fi de 13 grade Celsius.

Ploi sunt anuntate pentru 25 si 26 octombrie, dupa care din nou dupa 1 noiembrie. In rest, va ploua doar trecator.

In Crisana, de la temperaturile de peste normalul perioadei, de 19 - 20 de grade, se ajunge la medii de 11 grade Celsius, la sfarsitul lunii octombrie. Acestea se vor mentine si la inceputul lunii noiembrie.

Risc de ploaie va fi in fiecare zi, insa precipitatii importante din punct de vedere cantitativ sunt anuntate pentru 25 - 26 octombrie si dupa 1 noiembrie. In rest va ploua doar slab si izolat.

In Transilvania, vremea va fi calda pana in 27 octombrie, dupa care temperaturile scad usor, pana la finele lunii. Se anunta o noua incalzire din 31 octombrie, tiparul vremii pastrandu-se pana in 6 noiembrie.

Risc de ploaie exista in fiecare zi, dar precipitatii mai importante vor cadea doar in jurul datei de 26 octombrie.

In Maramures, temperaturile scad (de la valori peste normalul perioadei) la unele de 10 grade, in 28 octombrie. Totusi, nu vor fi diferente mari de temperatura de la o zi la alta. Apoi, se incalzeste usor, maximele situandu-se la 10 - 12 grade Celsius.

In cele doua saptamani va ploua zilnic, exceptie facand 27 octombrie.

In Moldova, vremea va fi rece pentru aceasta perioada pana in 28 octombrie. Apoi, se va incalzi usor si va ramane asa in prima saptamana de noiembrie.

Ploi sunt anuntate in fiecare zi pana in 26 octombrie (cand vor fi si cele mai insemnate), apoi in 29 octombrie si dupa 2 noiembrie.

In Dobrogea, vremea e mai rece decat in mod normal pana vineri. Spre sfarsitul saptamanii se incalzeste, iar la inceput de noiembrie se vor inregistra maxime de 15 grade Celsius.

Va ploua in 26 si 27 octombrie, dar si dupa 3 noiembrie.

In Muntenia, temperaturile scad de la o zi la alta, vremea fiind mai rece decat ar fi normal in aceasta perioada. Se incalzeste putin la finalul acestei saptamani, ajungandu-se la temperaturi medii de 14 - 15 grade.

Ploi pot cadea intre 24 - 26 octombrie si 2 - 6 noiembrie.

La munte e mai cald decat ar trebui in aceasta perioada, cel putin la inceputul intervalului, cu maxime de 10 grade Celsius. Se face mai frig incepand de joi, aspect ce se pastreaza vineri si sambata, dupa care se incalzeste din nou, de duminica.

Cel mai probabil va ploua in 25, 26 si 29 octombrie, dar si dupa 2 noiembrie. In zonele inalte, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#prognoza meteo noiembrie 2016, #meteo doua saptamani ANM, #ploi ninsori octombrie noiembrie 2016 , #meteo