Ziare.com

Temperaturi de pana la 18 grade, dar si ploi - prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Luni, 27 Februarie 2017, ora 15:36

   

Temperaturi de pana la 18 grade, dar si ploi - prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani
Vremea se va incalzi simtitor in toata tara in perioada urmatoare. Meteorologii anunta ca in perioada 27 februarie - 12 martie temperaturile vor fi chiar foarte ridicate pentru aceasta perioada.

Banat

In urmatoarele zile temperaturile vor fi mult mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada (18 grade), apoi se va raci usor, urmand din nou un proces de incalzire.

Pe 1 martie si dupa 6 martie vor fi precipitatii.

Crisana

Ultimele zile din februarie vor fi foarte calduroase pentru aceasta perioada (18 grade), insa in primele zile din martie se va raci usor (10 grade). Apoi, maximele termice vor creste din nou pana la o medie de 17...18 grade.

Se anunta ploi pe 1 martie si dupa data de 5 martie.

Transilvania

In primele doua zile ale saptamanii vor fi in jur de 16 grade, iar apoi temperaturile vor scadea cu 6 grade, dar dupa 5 martie se va incalzi din nou.

Vor fi ploi pe 1 martie si din nou dupa 6 martie.

Maramures

In primele doua zile din interval, precum si intre 3 si 8 martie, va fi mai cald decat in mod normal in aceasta perioada, iar media maximelor se va situa intre 12 si 16 grade. In celelalte zile temperaturile diurne vor fi apropiate de mediile climatologice, adica intre 10 si 12 grade.

Vor fi precipitatii in jurul datei de 1 martie si local, aproape in fiecare zi, din data de 6 martie.

Moldova

In prima saptamana, precum si la inceputul celei de a doua, vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, cu o medie a valorilor termice maxime cuprinsa intre 12 si 17 grade si minime intre 3 si 5 grade. In a doua saptamana, temperaturile vor scadea si se vor apropia de cele specifice perioadei, maximum 9 grade si minimum 2 grade.

Temporar va ploua in zilele de 1 si 2 martie si dupa data de 6 martie.

Dobrogea

Si aici se anunta vreme calduroasa pentru aceasta perioada (11-13 grade) ; exceptie vor face ultimele zile din interval, cand se va raci, iar media maximelor termice se va situa in jurul valorii de 9 grade.

Va ploua pe 2 martie si dupa 7 martie.

Muntenia

In perioada 27 februarie - 8 martie vremea va fi deosebit de calda, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsa intre 13 si 17 grade, iar apoi se va raci (10-12 grade).

Va ploua temporar in noaptea de 1 spre 2 martie si dupa data de 6 martie.

Oltenia

Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, cu valori maxime de temperatura cuprinse intre 13 si 17 grade, dar in ultimele zile din interval se va raci (11 grade).

Va ploua temporar in data de 1 martie, precum si dupa data de 6 martie.

La munte

Si aici se anunta vreme foarte frumoasa, cu valori mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. In 27 si 28 februarie si in jurul datei de 5 martie media valorilor termice maxime va fi de 6...8 grade, iar a celor minime de 0...1 grad. Mai rece va fi pe 2 martie si dupa 7 martie, cand media maximelor va fi de 2 grade, iar a minimelor de -5...-4 grade.

Temporar vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, pe arii mai extinse in jurul datei de 1 martie, cand se pot inregistra si cantitati mai importante de apa, dar si dupa data de 6 martie.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre meteo martie prognoza meteo martie
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4474 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor