Tot nu scapam de ploi, iar temperatura ajunge la 34 de grade - prognoza meteo pe doua saptamani

Luni, 10 Iunie 2019, ora 13:23
5100 citiri
Tot nu scapam de ploi, iar temperatura ajunge la 34 de grade - prognoza meteo pe doua saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Nu scapam de ploi nici in urmatoarele doua saptamani, desi temperaturile continua sa creasca, conform prognozei meteorologilor pentru perioada 10-23 iunie.

Banat

Temperaturile cresc spre finalul acestei saptamani, media maximelor ajungand la 34 de grade, iar media minimelor la 18 grade. In a doua saptamana va fi o idee mai racoare: maximele vor fi in jur de 28 de grade, iar minimele 17 grade.

Totusi, vor fi averse aproape in fiecare zi, mai frecvente si pe arii mai extinse in a doua saptamana.

Crisana

Si in aceasta zona vremea se va incalzi treptat. Pana pe 15 iunie, media maximelor va fi de 34 de grade Celsius, iar in a doua saptamana valorile termice scad usor pana la 28 de grade. Minimele vor creste de la 16 la 18 grade in prima saptamana, iar in a doua vor scadea din nou la 16.

Si in Crisana vor fi averse aproape in fiecare zi.

Transilvania

Primele zile din aceasta saptamana vor fi maxime in jur de 28 de grade, apoi vor creste treptat pana la 32 de grade. In a doua saptamana mai scade mercurul din termometre pana la 27 de grade. Media temperaturilor minime se va situa intre 13-16 grade.

Temporar vor fi averse in fiecare zi.

Maramures

Vremea se va incalzi treptat de la mijlocul primei saptamani pana la finalul acesteia: de la 30 la 32 de grade. In a doua saptamana se inregistreaza o scadere spre medii de 28 de grade. Media temperaturilor minime se va situa intre 14 si 17 grade.

Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicata dupa-amiaza, mai ales in a doua saptamana de prognoza.

Moldova

Se incalzeste treptat in primele zile ale acestei saptamani: de la 28 la 32 grade. In perioada 16-19 iunie se va raci, iar mediile revin la 28 de grade. Minimele nu vor avea variatii semnificative situandu-se in jurul a 17 grade.

Vor fi averse aproape in fiecare zi, mai importante cantitativ in intervalul 17-20 iunie.

Dobrogea

Vremea va fi deosebit de calda in intervalul 12-17 iunie, cand temperaturile variaza intre 30 si 32 de grade. In restul intervalului, vor fi medii ale maximelor in jurul a 28 de grade. Mediile minimelor termice vor fi cuprinse intre 18 si 20 de grade.

Manifestari de instabilitate atmosferica se vor semnala aproape in fiecare zi.

Muntenia

Pana in data de 16 iunie, temperaturile cresc de la medii de 28 de grade pana la 32. Apoi, vor marca o scadere usoara la valori de 30 de grade. Temperaturile minime vor avea usoare variatii in intervalul 10-19 iunie cand se vor situa in medie intre 17 si 18 grade.

Vor fi averse aproape in fiecare zi, mai insemnate cantitativ in intervalele 10-12 iunie si 17-23 iunie.

Oltenia

Pana in data de 15 iunie, valorile termice cresc semnificativ de la 28 la 33 de grade, iar in intervalul 16-18 iunie vor scadea usor spre medii de 30 de grade. Temperaturile minime vor avea usoare variatii, iar media acestora va oscila intre 16 si 18 grade.

Probabilitatea pentru averse va fi relativ ridicata pe tot parcursul intervalului.

La munte

In prima saptamana vremea se va incalzi, astfel ca in weekend media temperaturilor maxime va ajunge la 22 de grade, iar a minimelor la 11...13 grade. In cea de a doua saptamana valorile termice vor scadea foarte usor, cu medii de 1...2 grade fata de intervalul anterior atat la maxime, cat si la minime.

Temporar vor fi averse in fiecare zi, posibil mai insemnate cantitativ in a doua parte a intervalului.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#prognoza meteo doua saptamani, #prognoza meteo 10 23 iunie , #meteo