Un europarlamentar PSD, fost ministru al Apararii, insinueaza ca Rusia ar fi de vina pentru vremea rea de la noi

Sambata, 30 Iunie 2018, ora 17:10
18924 citiri
Un europarlamentar PSD, fost ministru al Apararii, insinueaza ca Rusia ar fi de vina pentru vremea rea de la noi

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii in guvernul Nastase, insinueaza ca vremea rea din Romania si Grecia ar fi fost influentata de Rusia, iar Dumitru Prunariu, singurul cosmonaut roman, nu numai ca nu il contrazice, ba chiar ii sustine ipoteza.

"A observat cineva ca, de doua saptamani de cand a inceput Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeana este soare, in timp ce in jur, ma refer la noi, la bulgari si la greci avem numai ploaie si furtuni? Doua saptamani - si vor urma inca doua, pana la sfarsitul Cupei - Rusia se afla incontinuu intr-o zona de inalta presiune atmosferica, iar cei din jur intr-o zona de presiune joasa ...

Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele incalzirii globale ...", a incheiat ironic Ioan Mircea Pascu postarea sa pe Facebook.

Ipoteza a starnit reactii pro si contra in randurile internautilor.

Bucura Mihail Bogdan:"Buna seara domnule Ministru, Nu este vorba de nicio incalzire globala si pur si simplu este vorba de folosirea 'instalatiilor stiintifice de studiere a climei'...gen HAARP sau SHURA din Rusia...Trebuie facut totul ca acest Campionat Mondial sa nu sufere amanari sau intarzieri din cauza vremii...."

Bogdan Damian:"Pai, detineti o asa informatie strategica si o impartasiti cu noi novicii pe FB? De ce nu mergeti la comandamentul NATO? Sau incercati sa ne sugerati ca ar trebui sa ne temem de asa mare putere precum Rusia si sa ii reintram in gratii cumva?"

Unul dintre comentatorii postarii a fost chiar Dumitru Prunariu.

Dumitru-Dorin Prunariu:"Ce frumos si nevinovat gandesti Puiu draga. Imi amintesc cand la Moscova in 1980 a fost Olimpiada si era o vreme ploioasa, cu jumatate de ora inainte de deschiderea oficiala deasupra stadionului moscovit s-a facut senin si asa a tinut pana dupa terminarea ceremoniei. Eram acolo in pregatire pentru zborul cosmic. Rusii s-au laudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii".

"Tot timpul am avut in minte situatia aceea ...", i-a raspuns, sambata, Ioan Mircea Pascu.

Urmareste LIVE pe Ziare.com imagini si informatii despre efectele devastatoare ale inundatiilor in Romania.

C.B.

Citeste si:
Luptă pentru putere în PNL. Cine sunt liberalii care se bat pentru funcția de prim-vicepreședinte
Luptă pentru putere în PNL. Cine sunt liberalii care se bat pentru funcția de prim-vicepreședinte
Vineri, 27 mai, liberalii se reunesc la Poiana Brașov pentru ședința de Consiliu Național acolo unde vor avea loc alegeri pentru câte o funcție de secretar general al PNL,...
Cât ar putea câștiga un profesor debutant. Anunțul lui Sorin Cîmpeanu, aflat în fața unui nou protest
Cât ar putea câștiga un profesor debutant. Anunțul lui Sorin Cîmpeanu, aflat în fața unui nou protest
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni, 23 mai, că va solicita majorarea prin lege a salariilor profesorilor debutanți. ”Propunerea mea este să avem un debut de salariu...