Vreme schimbatoare in urmatoarele doua saptamani

Luni, 04 Septembrie 2017, ora 15:21
4129 citiri
Vreme schimbatoare in urmatoarele doua saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

In urmatoarele doua saptamani, vremea va fi schimbatoare. Vom avea parte de cladura, dar si de zile racoroase, potrivit prognozei meteorologilor pentru intervalul 4-17 septembrie.

Banat

In urmatoarele zile vremea se incalzeste, de la 20 de grade, la 25 de grade in intervalul 5-7 septembrie si chiar spre 30 de grade pe 11 septembrie.

Apoi, se va racori, intre 15 si 17 septembrie, cand vor fi in jur de 24 de grade. Va ploua intre 11 si 14 septembrie.

Crisana

Luni va fi destul de frig (18-19 grade), dar apoi se va incalzi pana la 25-29 de grade. Ploi temporare se vor semnala pe aproape tot parcursul intervalului de prognoza, dar intre 11 si 14 septembrie acestea pot fi pe arii mai extinse si mai importante cantitativ.

Transilvania

Si aici temperatura va fi in crestere in prima saptamana, de la 18 grade pana la 29 de grade. In a doua saptamana vremea se va racori de la o zi la alta, astfel incat, intre 15 si 17 septembrie, maximele termice vor fi de 21-22 de grade, apropiate de normele climatologice ale perioadei respective.

Vor fi ploi slabe pe tot parcursul celor doua saptamani.

Maramures

Vremea se imbunatateste de la o zi la alta. De la 17 grade la inceputul intervalului, vor fi 29 de grade in jurul datei de 11 septembrie, cand vremea va deveni calda pentru perioada respectiva. Pentru cea de-a doua saptamana, se estimeaza o racorire treptata (21-22 de grade).

Probabilitatea pentru ploi se va mentine ridicata pe tot parcursul celor doua saptamani, iar in intervalele 4-7 si 11-14 septembrie se pot cumula cantitati de apa mai insemnate.

Moldova

Intre 4 si 6 septembrie va fi mai frig decat in mod normal (22 de grade), apoi in data de 6 septembrie temperaturile vor scadea si mai mult, spre 20 de grade. Ulterior se va incalzi pana la 24 de grade si chiar pana la 28-29 de grade, pe 7 si 8 septembrie. In intervalul 12- 17 septembrie vremea va intra intr-un proces de racorire astfel ca temperaturile maxime vor avea valori medii in jurul a 23 de grade in 17 septembrie.

Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in intervalele 4-9 respectiv 13-17 septembrie.

Dobrogea

Temperaturile vor varia in prima saptamana (intre 24 si 26 de grade). Apoi, se va incalzi, in jur de 27 de grade in data de 12 septembrie. Incepand insa cu data de 13 septembrie, temperaturile vor scadea de la o zi la alta.

Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi relativ redusa.

Muntenia

In intervalul 4-12 septembrie vremea se va incalzi, spre 27-28 de grade in data de 9 septembrie, iar ulterior spre valori in jurul a 30 de grade in zilele de 11, 12 si 13 septembrie. Apoi, pana spre sfarsitul intervalului, maximele vor scadea de la o zi la alta.

Probabilitatea de aparitie a ploilor va creste in a doua saptamana.

Oltenia

Vremea se va incalzi de la o zi la alta, 27-28 de grade in zilele de 7, 8 si 9 septembrie si 30 de grade pe 11 si 12 septembrie. In intervalul 13-17 septembrie maximele termice vor scadea treptat, ajungand spre 24 de grade in data de 17 septembrie.

Probabilitatea de aparitie a ploilor va creste in intervalul 10-15 septembrie.

La munte

In intervalul 4 -12 septembrie temperaturile diurne vor creste de la o zi la alta, spre valori de 18 grade. Ulterior vremea va intra intr-un proces de racire, de la 17 grade in 12 septembrie, spre 12-13 grade la sfarsitul celei de-a doua saptamani.

Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata pe tot parcursul intervalului de prognoza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#meteo septembrie, #vremea septembrie , #meteo