Intoarcerea lui Iisus va putea fi vizionata pe YouTube

Sambata, 23 Aprilie 2011, ora 21:43
8414 citiri
Intoarcerea lui Iisus va putea fi vizionata pe YouTube

Influentul pastor american Franklin Graham considera ca Cea de-a Doua Venire - revenirea lui Iisus Hristos pe Pamant - ar putea fi imortalizata de milioane de telefoane mobile si s-ar putea transforma intr-un eveniment preluat de toate retelele sociale, de la Facebook la YouTube.

"Biblia spune ca toti ochii vor vedea" intoarcerea lui Hristos si ca El va "cobori din nori", a explicat Graham, intr-un interviu ce urmeaza sa fie difuzat duminica pe postul ABC.

"Cum va reusi toata lumea sa Il vada in acelasi timp? Nu stiu, mai putin poate daca, imediat, toata lumea va face fotografii /cu ajutorul telefoanelor mobile, n.r./ si evenimentul va fi difuzat de presa in intreaga lume", a afirmat Franklin Graham, al carui tata, Billy Graham, a fost unul dintre pionierii teleevanghelismului in SUA.

"Retelele sociale ar putea juca un rol important" in acest eveniment, a mai estimat el, subliniind rolul important jucat de Facebook, Twitter si YouTube in revoltele care zguduie lumea araba de la inceputul anului. "Uitati-va ce se intampla in Libia sau in Egipt. Oamenii isi scot telefoanele mobile, inregistreaza si trimit imaginile pe YouTube. Astfel toata lumea poate fi martora" la aceste evenimente.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...