Drama din spatele sinuciderii in noaptea de Inviere. Parintii studentei de 19 ani au rugat portarul sa intre in camera fetei lor

Luni, 03 Mai 2021, ora 16:03
7770 citiri
Drama din spatele sinuciderii in noaptea de Inviere. Parintii studentei de 19 ani au rugat portarul sa intre in camera fetei lor
Apropiatii tinerii sunt socati si resping varianta sinuciderii FOTO Facebook

O tanara de 19 ani, studenta in anul I, a fost gasita fara suflare intr-un camin din campusul Tudor Vladimirescu din Iasi chiar in seara de Inviere. Potrivit anchetatorilor, prima varianta luata in calcul este sinuciderea cu pastile.

Fata era domiciliata in localitatea Carlibaba din judetul Suceava si era studenta in anul I la Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata Iasi din cadrul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi.

Potrivit autoritatilor, aceasta nu raspundea la telefon, motiv pentru care parintii acesteia au sunat la camin si l-au rugat pe paznicul unitatii de cazare sa mearga in camera in care statea fata. Portarul a gasit-o apoi pe studenta fara suflare si a alertat politia. De urgenta, la fata locului a ajuns un echipaj medical care nu a mai putut face decat sa constate decesul.

"Aseara (n. red. - sambata, 1 mai), in jurul orei 19:50, am fost sesizati cu privire la faptul ca o tanara a decedat intr-un camin din municipiul Iasi. Politistii s-au deplasat la fata locului, unde a fost identificat cadavrul tinerei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa si s-a dispus efectuarea necropsiei, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a declarat Ioana Bilea, purtator de cuvant la IPJ Iasi.

In prezent, oamenii legii inclina spre o posibila sinucidere cu pastile a fetei, dar se asteapta rezultatele necropsiei. De cealalta parte insa, tanara nu a lasat niciun bilet de adio, iar cei apropiati spun ca nici nu ar fi dat de inteles ca avea probleme care sa o impinga sa faca un asemenea gest.

"Sunt socata de aceasta veste trista. Este greu de acceptat! Tu o fiinta atat de gingasa....nu am cuvinte! Am crescut impreuna, am copilarit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amandoua zi de zi, m-ai ajutat mereu cand am avut nevoie, mai ales la scoala....nu imi vine sa cred! Ai plecat fulgerator ca si Alexandra ....mult prea devreme, aveai un viitor in fata. Condoleante familiei tale pentru ca ai lasat in urma ta o durere nemarginita, iar tu, odihneste-te in pace! Carmen Macovei", a scris pe o retea de socializare o prietena a fetei.

Un barbat din Barlad a fost salvat de la moarte in momentul in care voia sa isi transmita sinuciderea live pe Facebook

Cadavru carbonizat, găsit într-o mașină pe un drum forestier din Neamț. Primele date din anchetă
Cadavru carbonizat, găsit într-o mașină pe un drum forestier din Neamț. Primele date din anchetă
Cadavrul carbonizat al unui bărbat a fost găsit marţi, 26 martie, într-o maşină incendiată, pe un drum forestier, de un angajat al Ocolului Silvic Roman, a informat Inspectoratul de Poliţie...
O studentă din Timișoara, găsită înjunghiată în apartament. Autorul crimei ar fi chiar iubitul fetei
O studentă din Timișoara, găsită înjunghiată în apartament. Autorul crimei ar fi chiar iubitul fetei
O studentă la Medicină a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia cu chirie, de pe Bd. General Ion Dragalina, din Timișoara, vineri seara. Descoperirea tragică a fost făcută de...
#sinucidere, #camin, #studenta, #noaptea de Inviere, #sinucidere tudor , #Paste