Patriarhul Daniel face apel la ”înmulțirea rugăciunilor ”pentru încetarea războiului din Ucraina. Mesajul transmis credincioșilor în Pastorala de Paști
Social / Patriarhul Daniel
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, le-a transmis credincioșilor în Pastorala de Paşti că este necesară ”înmulţirea rugăciunii” pentru încetarea războiului din Ucraina. ”În contextul actual, marcat de violenţă şi multă suferinţă în Ucraina, este necesară în continuare înmulţirea rugăciunii pentru ...
Patriarhul Daniel îndeamnă pelerinii să respecte ”cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare”
Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 22:49 - Patriarhul Daniel îndeamnă pelerinii să respecte ”cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare”
Social / Patriarhul Daniel
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou. Patriarhul îndeamnă...
Preotul Francisc Dobos, ironic la adresa calugarului care crede ca vaccinul duce la aparitia solzilor: "Doamne, fereste-ne de noi insine"
Vineri, 11 Iunie 2021, ora 23:01 - Preotul Francisc Dobos, ironic la adresa calugarului care crede ca vaccinul duce la aparitia solzilor: "Doamne, fereste-ne de noi insine"
Social / Patriarhul Daniel
Preotul romano-catolic Francisc Dobos a reactionat la adresa staretului unei manastiri din Neamt care le-a spus enoriasilor ca administrarea serului va favoriza aparitia solzilor pe corpul uman....
Patriarhul Daniel incurajeaza in premiera vaccinarea anti-COVID. "Este un pas spre o posibila redeschidere a pelerinajelor"
Duminica, 02 Mai 2021, ora 06:12 - Patriarhul Daniel incurajeaza in premiera vaccinarea anti-COVID. "Este un pas spre o posibila redeschidere a pelerinajelor"
Social / Patriarhul Daniel
Patriarhul Daniel a apreciat sambata ca este incurajatoare prezenta credinciosilor la ceremonia coborarii Sfintei Lumini de la Ierusalim, amintind ca anul trecut au participat doar clericii si...
IPS Teodosie s-a sucit. La o zi dupa ce Patriarhul Daniel a anuntat o campanie de promovare a vaccinului anti-COVID, Arhiepiscopul Tomisului anunta ca "se mai informeaza"
Luni, 11 Ianuarie 2021, ora 19:35 - IPS Teodosie s-a sucit. La o zi dupa ce Patriarhul Daniel a anuntat o campanie de promovare a vaccinului anti-COVID, Arhiepiscopul Tomisului anunta ca "se mai informeaza"
Social / Patriarhul Daniel
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, unul dintre cele mai controversate fete bisericesti din cadrul BOR, a anuntat ca sprijina si el campania de vaccinare promovata de Patriarhul Daniel. IPS...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Patriarhul Daniel . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: Patriarhul Daniel.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Patriarhul Daniel, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.