Ziare.com

Administratia Strazilor Bucuresti face reparatii de 67,5 milioane de euro

Marti, 31 Martie 2015, ora 22:19

   

Administratia Strazilor Bucuresti face reparatii de 67,5 milioane de euro
Administratia Strazilor Bucuresti intentioneaza sa organizeze sase licitatii pentru a contracta servicii de reabilitare a drumurilor din Capitala. Suma totala ce urmeza sa fie investita pentru reparatii se ridica la 67,5 milioane de euro.

Administratia Strazilor din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti a publicat un anunt, prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), prin care isi anunta intentia sa semneze contracte pentru repararea strazilor in valoare de 39.903.317 lei, fara TVA, pentru fiecare dintre cele sase sectoare in parte, informeaza Mediafax.

Acordul cadru poate fi facut cu maxim trei firme, prin licitatie restransa, la care pot partcipa pana la cinci societati comerciale. Contractul se va derula pe o perioada de patru ani.

Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent este de 7.808.046 de lei, in timp ce valoarea estimata pentru serviciile de proiectare ajunge la 234.241 de lei iar valoarea estimata pentru entru executia lucrarilor se ridica la 7.573.804 lei.

Firmele care doresc sa participe la licitatie trebuie sa demonstreze ca au cifra de afaceri globala, calculata ca medie anuala pe ultimii trei ani, cel putin egala cu 15.000.000 de lei, sa aiba la dispozitie toate utilajele necesare si sa faca dovada ca in ultimii cinci ani au mai facut lucrari de mare anvergura.

De asemenea, societatile sunt obligate sa aiba angajati calificati in domeniu, care au studii de specialitate si experienta profesionala.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1447 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor