Angajații Primăriei Sectorului 5, cursuri de formare la Mamaia, Olimp sau Poiana Brașov. Sejururi de 7 zile, la hoteluri de 4 stele

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 11:01
7483 citiri
Angajații Primăriei Sectorului 5, cursuri de formare la Mamaia, Olimp sau Poiana Brașov. Sejururi de 7 zile, la hoteluri de 4 stele
În multe situații, funcționarii publici pot lua cu ei însoțitori FOTO Hepta

Primăria Sectorului 5 a cheltuit aproape 400.000 de lei a cheltuit, până acum, pentru instruirea salariaților. Cursurile de formare profesională se desfășoară la mare și la munte, în hoteluri de 4 stele.

În multe situații, funcționarii publici pot lua cu ei însoțitori pentru care cazarea e gratis, scrie buletin.de.

Achiziția s-a făcut direct, din SEAP, și au fost alese doar hoteluri de 4 stele, iar sejururile sunt de minimum 7 zile.

Un angajat al Primăriei Sector 5 va sta, între 8-15 august, pe banii bucureștenilor la Hotelul Palace din Govora. 3290 de lei va costa pachetul hotelier care include cazare în cameră dublă cu mic dejun, achiziționat pe 14 iulie din SEAP. Hotelul are un centru medical propriu, unul de balneoterapii, welness și spa.

Alți 4 angajați ai primăriei merg la Mamaia, cu cazare la Hotel Zenith de 4 stele. Costul pachetului hotelier pentru o persoană este de 5470 de lei.

Primăria a achiziționat cu 15.000 de lei, un curs de achiziții publice – legislație și aplicații practice și un curs de accesare fonduri europene.

Toată știrea, aici.

#functionari publici, #primaria sectorului 5, #cursuri, #mare, #munte , #primaria