Au fost alesi viceprimarii Capitalei: Celebrul Tudy si un fost membru in partidul lui Becali

Joi, 07 Iulie 2016, ora 13:35
7461 citiri
Au fost alesi viceprimarii Capitalei: Celebrul Tudy si un fost membru in partidul lui Becali
Foto: Captura video Primaria Generala

Aurelian Badulescu, din partea PSD+UNPR, si Vlad Tudor Ionescu (Tudy), din partea ALDE, sunt cei doi noi viceprimari ai Capitalei.

Ei au fost alesi, cu cate 28 de voturi pentru si 19 impotriva, in prima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti de dupa alegerile locale.

Ceilalti doi candidati, Catalin Deaconescu (PNL) si Lucian Iliescu (PMP), au avut cate 9 voturi "pentru" si cate 38 "impotriva"

Vlad Tudor Ionescu (Tudy) a devenit cunoscut dupa ce a fost facuta publica legatura sa cu Oana Zavoranu, in timp ce artista era casatorita cu Pepe, iar el era stagiar la Parlamentul European, functie din care a demisionat dupa un scandal.

Conform listei de candidati pentru CGMB depuse de ALDE, Vlad Tudor Ionescu (Tudy) este de profesie economist, in prezent ocupatia sa fiind aceea de manager.

Intrebat la sedinta de joi a CGMB in legatura cu trecutul sau si cu calitatile care il recomanda pentru functia de viceprimar, el a refuzat orice comentariu.

Aurelian Badulescu este avocat si fost consilier la Sectorul 4. Acesta a mai fost membru in CGMB si in perioada 2012 - 2016, dar din partea PNG, formatiunea lui Gigi Becali. In calitate de avocat, Badulescu l-a aparat pe Gigi Becali, dar si pe unul dintre bodyguarzii acestuia in dosarul furtului masinii patronului Stelei.

Ce s-a mai hotarat in timpul primei sedinte a CGMB

In cadrul sedintei de joi a fost aprobat si proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului Municipiului Bucuresti pe anul 2016. Acesta a primit 32 de voturi pentru, 15 abtineri si niciun vot impotriva. Proiectul prevede alocarea a 7,3 milioane de euro RATB si 96.000 de euro Centrului pentru Protectia Plantelor, pentru dezinsectie.

Cu 46 de voturi pentru, nicio abtinere si niciun vot impotriva, s-a aprobat si trecerea Parcului Crangasi din administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti in administrarea Consiliului Local al Sectorului 6.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#viceprimari Bucuresti, #noi viceprimari Bucuresti, #alesi viceprimari Bucuresti , #primaria