Femeia care a dezvaluit teii ciopartiti pentru borduri, evacuata cu Politia dintr-o sedinta de Consiliu Local (Video)

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 21:51
14537 citiri
Femeia care a dezvaluit teii ciopartiti pentru borduri, evacuata cu Politia dintr-o sedinta de Consiliu Local (Video)
Foto: Facebook/Mihaela Safta

Mihaela Safta, femeia care in vara a postat pe Facebook fotografiile cu teii ciopartiti pentru a face loc bordurilor, in Corabia, a fost evacuata cu politia dintr-o sedinta a Consiliului Local Corabia.

Se afla acolo cu o propunere de a planta 140 de stejari in oras, pentru care stransese si semnaturile necesare, nu mai putin de 760.

Femeia venise la sedinta pentru a-si sustine proiectul, anuntat inca de acum cateva luni, arata Gazeta de Sud. Desi a asteptat sa ia cuvantul si a ridicat mana in nenumarate randuri, nu i s-a permis acest lucru.

Mai mult, pe motiv ca tulbura sedinta, a fost scoasa afara de o patrula formata din politisti si jandarmi.

"Am asteptat cuminte, am ridicat mana sa intervin. De fapt, am stat numai cu mana pe sus, si nu mi-au dat voie. Am invocat articolul 132 al regulamentului votat chiar de ei, s-a produs o larma generala, au trimis dupa regulament sa-l studieze.

Pana la urma, au sunat la politie, pe motiv ca tulbur linistea. A, sa nu va mai spun ca, la un moment dat, au supus la vot sa fiu declarata persona non grata, si am si vazut niste maini ridicate pe acolo", arata Mihaela Safta intr-un clip postat pe Facebook.

Femeia sustine ca s-a inscris inca de luni pentru participarea la sedinta.

O parte dintre cei prezenti la sedinta Consiliului considera ca felul in care s-a procedat e perfect normal si legal. "Presedintele este suveran in cadrul sedintei, a procedat complet legal. Doamna a intervenit fara sa i se dea voie, a fost atentionata, dupa care s-a apelat la politie. Cred ca va primi si o amenda", a declarat unul dintre participanti, care nu a dorit sa fie citat oficial, mai arata Gazeta de Olt.

In final, politistii au considerat ca nu e necesara aplicarea amenzii, mai arata sursa citata.

Mihaela Safta sustine ca a solicitat de mai multa vreme Consiliului Local un teren la marginea orasului Corabia, pe care sa fie plantati 140 de stejari, dupa dezastrul facut de autoritati odata cu montarea bordurilor.

I s-a cerut sa stranga si 760 de semnaturi, ceea ce a si facut pana la 29 octombrie.

Printre cei care o sprijina sunt inclusiv consilieri locali si angajati din Primaria Corabia, sustine ea. Acestia i-au atras insa atentia, "prieteneste", ca proiectul nu are nicio sansa.

"Sunt suparati ca am reusit sa strang semnaturile, cred ca asta este. Oricum, lucrurile nu vor ramane asa, ii vom planta, asta cu siguranta.

Sunt hotarata sa-i dau in judecata pentru cele intamplate astazi, sa vedem ce iese", a mai spus Safta.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#femeie evacuata politie consiliu local Corabia, #tei ciopartiti borduri Corabia , #primaria